Elmgrens Fastighetsbyrå

Elmgrens Fastighetsbyrå

Elmgrens Fastighetsbyrå

Elmgrens Fastighetsbyrå AB är det personliga mäklarkontoret som finns till din hjälp genom den viktigaste affären i ditt liv. Med den mångåriga kunskap och erfarenhet vi har av bostadsaffärer lägger vi ett genuint och professionellt engagemang i varje bostadsaffär. Vi har varit aktiva i Härryda kommun med kringliggande kommuner i drygt 30 år.
För oss är det viktigt att din bostadsaffär genomförs rätt, både till rätt pris och till rätt kund. Vi följer många av våra kunder genom livet, vilket säger en hel del om hur vi arbetar. Vår erfarenhet ger dig rätt pris!
Vi är en fristående fastighetsbyrå utan några kopplingar eller krav från banker, försäkringsbolag eller likande. Det gör att vi kan skräddarsy försäljningen helt efter dina behov och önskemål. Du får ett personligt bemötande och den absolut bästa exponeringen mot aktuella marknader. Vår professionella fotograf ser till att just ditt hus exponeras på bästa sätt.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ingela Gadolin
Ingela Gadolin mäklare

Ingela Gadolin

Lång erfarenhet från att hjälpa alla kunder på ett sätt så att de får ett resultat de är helt nöjda med. Kan och känner området på alla sätt, vilket underlättar ett snabbare beslut från köparna.. Arbetar hårt för att ett resultat där man är mer än nöjd.

Mäklare Yvonne Elmgren
Yvonne Elmgren mäklare

Yvonne Elmgren

Först och främst anlitar du mig för att jag är en duktig och erfaren fastighetsmäklare med mycket driv att förmedla din bostad så du blir mer än nöjd. Jag har arbetat lyckosamt med mitt yrke i ca 30 år, mycket tack vare alla härliga ringar på vattnet från mycket nöjda kunder. Välkommen du också !

Elmgrens Fastighetsbyrå

Biblioteksgatan 16 B
435 30 Mölnlycke

info@elmgrensfastighetsbyra.se

031-88 58 58

Är du kontorschef på Elmgrens Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.