Eklund Fastighetsmäkleri

Eklund Fastighetsmäkleri

Eklund Fastighetsmäkleri

Vår affärsidé är att genom ett stort engagemang och en hög kompetens ge er en förstklassig och personlig förmedlings- och rådgivningstjänst vid hästgårds- och gårdsförsäljning så att ni kan känna ett stort förtroende för oss hela vägen.

Vi är personliga mäklare som bryr oss om varje kund. Vi förstår att allas behov ser olika ut och ingen fastighet är den andra lik.

För att vara personliga mäklare krävs flexibilitet och anpassningsbarhet. Just därför har vi valt att vara ett helt fristående mäklarkontor.

Personlighet är viktigt för oss – helt enkelt för att vi är mäklare som bryr oss.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christina Eklund
Christina Eklund mäklare

Christina Eklund

Det som skiljer mig som mäklare från andra är att jag jobbar med ett helhetskoncept. Jag kommer att finnas där under hela försäljningsprocessen. Jag är alltid med i alla steg på vägen, allt för att få bästa resultat och att du som kund ska känna dig trygg hela vägen. Vårt kontor jobbar annorlunda än de flesta kontor eftersom vi arbetar i team. När du anlitar mig, har du hela vårt team i ryggen...

Mäklare Emelie Eklund
Emelie Eklund mäklare

Emelie Eklund

Många frågar mig hur de ska tänka när de ska välja mäklare. Jag ger alltid samma svar: du ska välja den mäklare som du litar mest på. Det är min främsta uppgift som mäklare. Att inge förtroende. Förtroende att jag är engagerad till 100 %, hela tiden och hela vägen, att jag besitter den kompetens som krävs, att jag lyssnar på dig som kund för att skräddarsy varje försäljning, att jag helhjärtat...

Mäklare Rosie Myrberg
Rosie Myrberg mäklare

Rosie Myrberg

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 1989 och har därmed samlat på mig mycket erfarenhet och med hjälp av den strävar jag efter att förmedla kunskap och trygghet när du genomför ditt livs största affär. Ingen affär är den andra lik och mitt mål är att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som fastighetsmäklare och ingen fråga skall lämnas obesvarad.

Eklund Fastighetsmäkleri

Ulltuna Herrgård, Arrheniusplan 2E
756 51 Uppsala

info@eklundmakleri.se

070-590 38 24

Är du kontorschef på Eklund Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.