Diplomat Fastighetsmäkleri

Diplomat Fastighetsmäkleri

Diplomat Fastighetsmäkleri

Allt började 2006 då Erika förvärvade firman, efter några års gott samarbete ihop, klev Lisa in som delägare 2013. Tillsammans bildar vi en stark duo med gemensamma intressen och mål.

Vår mission är att vara den bästa mäklarfirman där kunden alltid är i fokus. För att uppnå det så krävs rätt typ av kunskap, ett duktigt team och bra verktyg. För oss är det viktigt att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda efter varje avslutad affär. Så pass att de väljer att rekommendera oss vidare till familj, vänner och kollegor.

“Vi anser att en kombination av duktiga mäklare och ett gediget kontaktnät är den viktigaste förutsättning för att skapa en bra helhetslösning.”

Efter flera år i branschen har vi lärt oss mycket och funnit svaren på många frågor. När är det bäst att sälja? Vilka är målgruppen? Hur kan vi öka värdet på bostaden? Vi har sålt lägenheter och hus över Stockholm med omnejd, både i svåra och i goda tider.

Vi erbjuder vår tjänst i hela Stor-Stockholm och förmedlar därför bostäder över hela länet. Vi tar alltid fram en individuell lösning för varje enskild affär, det gör att en snabb försäljning inte är ovanligt.

Idag är vi ett starkt team bestående av fyra fastighetsmäklare och en säljkoordinator. Med hjälp av vårt väletablerade nätverk beståendes av Stockholms bästa fotografer och duktigaste stylister skapar vi ditt drömläge.

Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat.

Våra mäklare

Mäklare Lisa Kalin
Lisa Kalin mäklare

Lisa Kalin

Kvalitet är viktigt för mig och jag jobbar alltid väldigt hårt för att få nöjda kunder. Jag är lättillgänglig, flexibel och har stor koll på hela Stockholmsmarknaden.

Mäklare Erika Mutschler

Erika Mutschler

Erika Mutschler är mäklare på Diplomat Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

Mäklare Johannah Adler

Johannah Adler

Johannah Adler är mäklare på Diplomat Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, radhus.

Mäklare Lukas Sjöberg

Lukas Sjöberg

Lukas Sjöberg är mäklare på Diplomat Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Stockholm, Solna, Tyresö, Sundbyberg, Sollentuna, Täby, Mark och Nässjö.

Diplomat Fastighetsmäkleri

Lindhagensgatan 102
11218 Stockholm

info@diplomatmakleri.se

08 - 203 205

Är du kontorschef på Diplomat Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.