Bronze fastighetsförmedling

Bronze fastighetsförmedling

Bronze fastighetsförmedling

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

Våra mäklare

Mäklare Caroline Hanell
Caroline Hanell mäklare
Caroline Hanell

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning. Genom att anlita mig kan jag garantera er att ni får en driven mäklare som aldrig ger sig och...

Mäklare Christian Karatas
Christian Karatas mäklare
Christian Karatas

Jag ger 100% och ser alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har alltid som mål att överträffa mina kunders förväntningar”. Beskrivning: Christians mål som fastighetsmäklare är att göra den till kundens bästa. Med den idrottsbakgrund Christian så drivs han av att vinna och en vinst i Christians ögon är när han har fått både säljare och...

Mäklare Gabriel Youhanoun
Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Gustav Enhörning
Gustav Enhörning

Gustav Enhörning är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Bronze fastighetsförmedling

Tulegatan 16
172 78 Sundbyberg

info@bronzefast.se

08 323 305

Är du kontorschef på Bronze fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.