Bronze fastighetsförmedling

Bronze fastighetsförmedling

Bronze fastighetsförmedling

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christian Karatas
Christian Karatas mäklare

Christian Karatas

Jag ger 100% och ser alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har alltid som mål att överträffa mina kunders förväntningar”. Beskrivning: Christians mål som fastighetsmäklare är att göra den till kundens bästa. Med den idrottsbakgrund Christian så drivs han av att vinna och en vinst i Christians ögon är när han har fått både säljare och...

Mäklare Philip Bengtsson
Philip Bengtsson mäklare

Philip Bengtsson

Philip Bengtsson är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromma och Mariehäll.

Mäklare Caroline Hanell

Caroline Hanell

Caroline Hanell är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Nils Östling

Nils Östling

Nils Östling är mäklare på Bronze fastighetsförmedling.

Mäklare Ramin Jahangiri

Ramin Jahangiri

Ramin Jahangiri är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Stockholm, Solna, Nacka och Sundbyberg.

Bronze fastighetsförmedling

Tulegatan 16
172 78 Sundbyberg

info@bronzefast.se

08 323 305

Är du kontorschef på Bronze fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.