Brokr Fastighetsmäklare

Brokr Fastighetsmäklare

Brokr Fastighetsmäklare

Brokr är en ung mäklarfirma. Men vi är inte nya i branschen. Tvärtom. Tillsammans har vi genomfört tusentals försäljningar – mer än tillräckligt för att veta vad som ligger bakom en lyckad affär. De erfarenheterna har vi tagit med oss, vridit och vänt på, justerat och förbättrat, för att kunna erbjuda genom Brokr. Vi har valt att organisera oss på ett lite annorlunda sätt. Hos Brokr är alla mäklare knutna till verksamheten som konsulter. På så sätt får du alltid träffa extra motiverade mäklare, där alla uppdrag blir viktiga. Vi tror på rak och ärlig kommunikation, bra villkor och personliga relationer. Med Brokr har vi hittat receptet för framtidens bostadsaffärer. Målet är att ge dig en upplevelse och ett resultat som du är mer än nöjd med. Så nöjd att du kan tänka dig att rekommendera oss till dina vänner och välja oss även vid nästa försäljning. Och nästa.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alex Edenvik
Alex Edenvik mäklare
Alex Edenvik

Efter mer än 5 år som mäklare i Stockholms innerstad drivs jag fortfarande av affärsmässighet och sätter en stolthet i att leverera en fantastisk mäklartjänst. Jag har som mål att alltid kunna lämna referenser från mina senaste uppdrag. Fråga dem varför du ska ta hjälp av mig! Jag är en engagerad person som är byggnadstekniskt kunnig, jag har själv byggt fritidshus, renoverat lägenheter, kök...

Mäklare Emmy Blinke
Emmy Blinke mäklare
Emmy Blinke

För mig är det otroligt viktigt att du som säljare ska bli nöjd. Att vara ärligt och transparent mot dig leder till förtroende vilket är en grundförutsättning när du lämnar din största affär i händerna på någon.

Mäklare Jonas Danielsson
Jonas Danielsson mäklare
Jonas Danielsson

Jag ger mig aldrig förrän du är riktigt nöjd med din försäljning. Jag accepterar inte att du ska lämna en affär där du känner att mäklaren inte gett 100%. Vi jobbar tillsammans mot målet att slå ett nytt försäljningsrekord och att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Louise Kelly
Louise Kelly mäklare
Louise Kelly

Erfarenhet blandat med ett stort engagemang att få båda säljare och köpare nöjda. Jag har jobbat som mäklare sedan 2003 och tycker att det är lika roligt fortfarande att förmedla bostäder. Det handlar om försäljning men man kan göra det med glimten i ögat.

Mäklare Olga Muñoz
Olga Muñoz mäklare
Olga Muñoz

Min största ambition och drivkraft är att möta kundens förväntningar, samt att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare. Med flera års erfarenhet inom branschen och mitt unika tillvägagångssätt, samt egna visningsmetoder kan jag erbjuda mina kunder överförväntade resultat med de högsta marknadspriserna. Jag är lösningsorienterad, har höga ambitioner, är fokuserad och närvarande,...

Mäklare Oscar Hammenstål
Oscar Hammenstål mäklare
Oscar Hammenstål

Om ni vill ha en fastighetsmäklare att lita på livet ut.

Mäklare Sofie Vikström
Sofie Vikström mäklare
Sofie Vikström

Om du anlitar mig får du en erfaren mäklare som alltid är beredd att göra det där lilla extra för att just din affär ska bli så lyckad som möjligt.

Brokr Fastighetsmäklare

Swedenborgsgatan 2
11848 Stockholm

info@brokr.se

08-520 058 00

Är du kontorschef på Brokr Fastighetsmäklare?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.