Bostadsbutiken

Bostadsbutiken

Bostadsbutiken

Bostadsbutiken är en fastighetsbyrå som erbjuder dig en modern mäklartjänst som bygger på mäklare med erfarenhet, kunskap och omtanke. Vi förmedlar villor, bostadsrättslägenheter, fritidshus och hyresfastigheter.

Alla våra mäklare är erfarna och vi hade inte varit kvar i branschen om vi inte hade många nöjda och återkommande kunder. För oss är kunden alltid i fokus och vi förstår att det inte bara handlar om en affär, utan även om människor och känslor. Varje affär är unik, oavsett hur ”liten eller stor” den är, vi lägger helt enkelt alltid samma stora engagemang i alla uppdrag.

- Välkommen till Uddevalla. Se filmen

Kontakta oss om du vill köpa eller sälja bostad i Uddevalla

Vi möter alltid våra kunder med stort engagemang och vi har djup insikt i vad som är viktigt när en fastighet ska förmedlas. Våra fastighetsmäklare har tillsammans 65 års erfarenhet av fastighetsförmedling och Bostadsbutiken är medlemmar i Mäklarsamfundet. Du hittar våra mäklares kontaktuppgifter till höger.

Hör av dig, vi älskar att prata hem och bostad!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Frida Kristoffersen
Frida Kristoffersen mäklare
Frida Kristoffersen

Jag har varit verksam i branschen sedan 2009 och mitt yrkesval ligger mig varmt om hjärtat. Jag har alltid uppskattat att jobba med människor, möten med olika personer i olika skeden i livet, där varje möte blir unikt.

Mäklare Maria Alexandersson
Maria Alexandersson mäklare
Maria Alexandersson

Fastighetsmäklare sedan 1994 och har arbetat i branschen i 20 år, varav 10 år som egen företagare inom en av landets största mäklarkedjor . Jag är noggrann, drivande och målmedveten. Jag besitter ett brett och väl inarbetat kontaktnät inom de flesta banker, dagspress, arkitekt och byggsektor etc. Jag lägger stor vikt och tid på att upprätthålla dessa kontakter, för jag inser värdet av att...

Mäklare Jan Lundblom
Jan Lundblom

Jan Lundblom är mäklare på Bostadsbutiken och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Ljungskile, Uddevalla och Västkusten.

Bostadsbutiken

Kilbäcksgatan 17
45130 Uddevalla

info@bostadsbutiken.nu

0522-500000

Är du kontorschef på Bostadsbutiken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.