Bostadsagenten

Bostadsagenten

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Bostadsagenten är en personligare fastighetsmäklare med nöjdare kunder. Vår mäklarbyrå ligger centralt på Kungsgatan 10 i Malmö och vi har funnits sedan 2006. Efter många år i branschen och flera tusen försäljningar bakom oss har vi mycket god lokalkännedom och vet att varje försäljning är unik. Som säljare kan ni välja mellan olika tjänster som är anpassade efter era behov och den bostad ni ska sälja.

Vi är en fastighetsmäklare som alltid arbetar utifrån era önskemål med högt engagemang, något som våra kunder är utomordentligt nöjda med.

9 av 10 köpare hittar sin nya bostad via internetannonsering, som idag är den viktigaste marknadsföringskanalen för att ni ska hitta rätt köpare och få bäst betalt för er bostad.

Vi annonserar på alla de stora bostadssajterna och kombinerar detta med lokal marknadsföring – allt för att din bostad ska få bäst exponering och för att du ska få bäst betalt. I bostadsannonsering på nätet ligger vi i framkant och det är sannolikt en av anledningarna till att vi har de mest nöjda kunderna bland alla mäklare i Malmö.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Annika Rosenberg
Annika Rosenberg mäklare
Annika Rosenberg

Jag är positiv, serviceminded, noggrann och har ett stort engagemang. Som tävlingsmänniska är det en självklarhet för mig att se till att Ni får bäst betalt för Er bostad och att Ni som kund blir mer än nöjd.

Bostadsagenten

Kungsgatan 10
211 49 Malmö

info@bostadsagenten.se

0771-66 60 00

Är du kontorschef på Bostadsagenten?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.