Bostad&Co

Bostad&Co

Bostad&Co

Bostad&Cos värdegrund baseras på en enkel mening – Mer än bara en bostadsaffär. Vi har genom åren lärt oss att alla förmedlingar ser olika ut. Därför ser vi alltid till individen och tycker att det är viktigt att vi tar oss tid i våra möten. Vi tar oss tid att förklara begreppen, tid att lära känna inte bara hemmen vi ska förmedla utan också dig som bor där, vilket ger trygga människor och trygga affärer.

Att köpa och sälja något så viktigt som en bostad bygger på förtroenden. Vår roll är att hjälpa säljare och köpare att komma överens om villkoren i en bostadsförsäljning. Med den erfarenhet vi besitter kan vi komma med värdefulla råd och tips till båda parter, så att bostadsaffären blir den bästa för alla.

Oavsett var i processen du befinner dig vill vi att du känner dig välkommen in för att prata boende över en kopp kaffe eller te hos oss, vi finns här för dig!

Våra mäklare

Mäklare Andréas Nilsson
Andréas Nilsson mäklare
Andréas Nilsson

Jag hittar rätt köpare till din bostad och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet av komplexa bostadsaffärer! Om något är på väg att gå fel kan jag med min erfarenhet rädda affären. Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd och där målet är att du ska vilja rekommendera mig vidare, och återkomma till mig när du behöver hjälp igen!

Mäklare Henric Johansson
Henric Johansson mäklare
Henric Johansson

Jag är en av Halmstads mest anlitade bostadsrättsmäklare och kan Halmstads föreningar och områden på mina fem fingrar! Jag förmedlar din lägenhet till rätt köpare och högsta möjliga pris, och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet! Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd med din affär och är ditt bollplank hela vägen - oavsett hur just din...

Mäklare Jessika Nilsson
Jessika Nilsson mäklare
Jessika Nilsson

Man ska anlita Bostad&Co när man vill ha ett 100%igt engagemang, hög köpeskilling och bred kompetens. Vi skräddarsyr din förmedling efter dina önskemål och behov och finns här som ditt bollplank hela vägen, från första tanke till långt efter inflytt! Vi börjar med en kostnadsfri värdering och rådgivning! Välkomna!

Mäklare Karl-Johan Svensson
Karl-Johan Svensson mäklare
Karl-Johan Svensson

Jag hittar rätt köpare till din bostad och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet av komplexa bostadsaffärer! Det är skillnaden som gör skillnaden om något är på väg att gå fel... där någon annan tappar affären, kan jag rädda den! Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd med din affär och är ditt bollplank hela vägen - oavsett hur just din...

Bostad&Co

Storgatan 25
Halmstad

info@bostadco.se

035 710 95 00

Är du kontorschef på Bostad&Co?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.