Bostada Östersund

Bostada Östersund

Bostada Östersund

Bostada är en sammanslutning av mäklare som alla jobbar mot samma mål – nöjda kunder med mer pengar kvar i plånboken. På Bostada Östersund jobbar mäklaren som återkommande blir omnämnd som mest rekommenderad i området, det ser vi som ett bevis på hög kvalitet och starkt kundfokus.

Bostada hjälper dig gärna med försäljningen och säljer villor, fritidshus, bostadsrätter och nyproduktion i stora delar av Jämtland. Kan du inte söka på ditt postnummer? Kontakta mäklaren så kanske vi ändå kan hitta en lösning för din försäljning.

Hoppas vi ses!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Sabina Eriksson
Sabina Eriksson mäklare
Sabina Eriksson

Bostada är en helt ny och självständig fastighetsmäklare. På Bostada är alla mäklare egenföretagare som jobbar som konsulter. Det här gör att mäklaren alltid gör allt för att du ska bli nöjd, dels för att det är roligare att vara självständig och dels för att en bra recession blir än mer värdefull.

Mäklare Sofia Andersson
Sofia Andersson mäklare
Sofia Andersson

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2010 och har under tiden byggt upp en bred kompetens med försäljningar av fastigheter, bostadsrätter och nyproduktion i portföljen. Mitt mål är att få nöjda kunder och det försöker jag nå genom en hel del envishet, personligt engagemang och hög servicenivå.

Mäklare Markus Englund
Markus Englund

För mig är det viktigt att du som säljare känner dig trygg och nöjd genom hela försäljningsprocessen. Jag vill nå ett så högt slutpris som möjligt vilket jag kan påverka genom Mäklarhusets fantastiska marknadsföringsmöjligheter och att vara så flexibel och tillgänglig som möjligt mot säljare och spekulanter. Jag har erfarenheter av försäljning av både bostadsrätter och fastigheter.

Är du kontorschef på Bostada Östersund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.