Boarea Fastighetsmäklare

Boarea Fastighetsmäklare

Boarea Fastighetsmäklare

Boarea fastighetsmäklare är lösningen för dig oavsett om du är köpare eller säljare. Vi som arbetar här har samtliga minst 19 års erfarenhet av mäklande med 100-tals nöjda kunder som referens.

Vår övertygelse är att du får en bättre bostadsaffär med en mäklare som ger dig mer tid, prioriterar dina och din bostads behov vad gäller förberedelse, fotograf, visning, kontraktsskrivning med mera.
Det som gör oss till ett självklart val är den gedigna kunskapen som gör varje led i affären betydligt säkrare och med ett bättre slutresultat.

Gör som många andra, upptäck fördelarna med oss på Boarea - vi är inte störst och vill inte vara det heller, vår ambition är däremot att vara den bästa mäklarfirman för dig som kund.
Hjärtligt välkommen!

Våra mäklare

Mäklare Urban Myrberg
Urban Myrberg mäklare

Urban Myrberg

Jag är noggrann, lojal mot min kund och har de högsta ambitioner för att du som kund skall få en optimal bostadsaffär. - ingenting annat är gott nog!

Mäklare Bengt Apell

Bengt Apell

Bengt Apell är mäklare på Boarea Fastighetsmäklare och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm, Tyresö, Sollentuna, Norrtälje, Upplands Väsby, Uppsala och Håbo.

Mäklare Mathias Fagergren

Mathias Fagergren

Mathias Fagergren är mäklare på Boarea Fastighetsmäklare.

Boarea Fastighetsmäklare

Malmövägen 53
121 53 Johanneshov

info@boarea.se

08 – 51 51 00 80

Är du kontorschef på Boarea Fastighetsmäklare?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.