BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Du ska sälja ditt hem. Du behöver en partner i processen du litar på, hör dina önskemål, lyfter på telefonen när du ringer och som kan rådge dig på det område han behärskar bäst. Välkommen till BlumenthalHoffman. BlumenthalHoffman arbetar för att definiera hur framtidens fastighetsmäklare ska vara. Vår ambition är att ta fastighetsbranschen och mäklartraditionen fram i tiden med oss. Detta ser våra kunder i alla moment, från tryggheten i att arbeta med en tillgänglig mäklare som levererar högsta service genom hela försäljningsprocessen till fotografering och paketering av objekt. Vi säkerställer detta genom stor ödmjukhet och energi mot våra kunder samt inställningen att vi alltid ska arbeta hårdare och mer dedikerat än våra konkurrenter. BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri drivs av fastighetsmäklarna Marc Blumenthal och Emil Hoffman som tillsammans har över 15 års erfarenhet av fastighetsmäkleri i Stockholms innerstad. Både Marc och Emil har de senaste åren etablerat sig som två av Stockholms högst presterande mäklare. Varmt välkomna att höra av Er så berättar vi mer.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Boman
Anna Boman mäklare

Anna Boman

Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och mina spekulanters förväntningar och jag ger mig inte förens alla är nöjda, och då fortsätter jag gärna lite till. Om ni anlitar mig får ni en väldigt energisk och ambitiös fastighetsmäklare som alltid är på strålande humör.

Mäklare Emil Hoffman
Emil Hoffman mäklare

Emil Hoffman

Med många års erfarenhet från både mindre kontor och större kedja, har Emil med fokus på bostadsrätter i Stockholms innerstad byggt upp en marknadsledande position som prisats med bland annat flest publicerade två- och trerummare, både på Kungsholmen och i Vasastan. Jag är uppvuxen på Gotland men är idag bosatt i Vasastan med sambo och dotter. Beskrivs av mina kunder som en mycket målinriktad...

Mäklare Erik Elkan
Erik Elkan mäklare

Erik Elkan

Jag vill att du som säljare ska känna dig trygg i att jag kommer göra precis allt för att nå högsta möjliga slutpris. Finns alltid tillgänglig, gör alla moment väldigt noggrant och jobbar hela tiden lite hårdare än mina konkurrenter.

Mäklare Marc Blumenthal
Marc Blumenthal mäklare

Marc Blumenthal

Ständigt tillgänglig, förutseende och med en tidigare elitidrottares ambition och motivation, som även inkluderar dubbla SM-guld i tennis. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad har Marc en unik kännedom om vår huvudstad, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2011 och alltid varit specialiserad på bostadsrätter. Marc säkerställer att alla delar i en försäljning görs på bästa vis –...

BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri

Karlavägen 6
114 24 STOCKHOLM

info@blumenthalhoffman.se

08-611 17 07

Är du kontorschef på BlumenthalHoffman Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.