Bjurfors Västra Söderort

Bjurfors Västra Söderort

Bjurfors Västra Söderort

Välkommen till Bjurfors mäklare i Västra Söderort!
VÄSTRA SÖDERORT. På vårt mäklarkontor i Västra Söderort arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Västra Söderort.

Bjurfors lokalkontor Västra Söderort hittar du i nya fräscha lokaler, vid Liljeholmskajen intill tvärbanans hållplats Årstadal. Vi som arbetar här säljer både villor och bostadsrätter vilket betyder att vi har en enorm samlad kunskap om bostadsmarknaden samtidigt som vi har ett kontaktnät som sträcker sig över hela landet.

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vi dig gärna.

Välkommen till oss på Bjurfors Västra Söderort.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Joakim Ohlsson
Joakim Ohlsson mäklare
Joakim Ohlsson

Jag är resultatdriven och kommer från en bakgrund som ishockeyspelare på elitnivå, vilket märks på mitt driv och engagemang i varje affär. Jag trivs fantastiskt bra i området och i och med att jag själv bott här har jag en unik lokalkännedom och kan områdets alla fördelar. Detta tillsammans med lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Liljeholmen och Hägersten ger alla förutsättningar till en...

Mäklare Marie Bertilsson
Marie Bertilsson

Marie Bertilsson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus i Skåne.

Bjurfors Västra Söderort

Sjöviksvägen 62
11758 Stockholm

liljeholmenhagersten@bjurfors.se

08-520 261 80

Är du kontorschef på Bjurfors Västra Söderort?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.