Bjurfors Trelleborg

Bjurfors Trelleborg

Bjurfors Trelleborg

På vårt mäklarkontor i Trelleborg arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är experter på bostadsmarknaden i Trelleborgs kommun och på områden som bland annat västra Tommarp, Lilla Beddinge, Tullstorp och Söderslätt.

Våra mäklare i Trelleborg hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök våra mäklare på kontoret på Corfitz-Beck-Friisgatan i Trelleborg. Välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jenny Ruthenberg
Jenny Ruthenberg mäklare
Jenny Ruthenberg

Jag är en framåt person och har varit i branschen sedan 2005. Jag antar gärna nya utmaningar och ser alltid möjligheter att utvecklas som mäklare.

Mäklare Lena Wiklund
Lena Wiklund mäklare
Lena Wiklund

Mitt arbete präglas av en positiv syn, ett stort engagemang, social kompetens, erfarenhet och yrkeskunskap. Det är viktig för mig att mina kunder känner sig trygga och nöjda genom hela bostadsaffären. Mina kunder blir ofta så nöjda att jag får fina omdömen och fler nya uppdrag via deras rekommendationer.

Mäklare Marie Kullberg
Marie Kullberg mäklare
Marie Kullberg

Sedan 2004 har jag drivit egen mäklarbyrå i Trelleborg, i mars 2013 var det ett naturligt steg för mig att fortsätta min bana hos Bjurfors. Jag har under mina många år i branschen skaffat mig nyttig erfarenhet och eftersom jag hela tiden varit verksam och dessutom bosatt i Trelleborg har jag mycket god lokalkännedom

Mäklare Stefan Ekelund
Stefan Ekelund mäklare
Stefan Ekelund

Jag har arbetat som mäklare sedan 1992 och under 15 år drev jag en egen mäklarfirma i Vellinge. Jag har mina rötter i Malmö men bor sedan många år i Trelleborg, vilket ger en mycket god lokal kännedom om såväl Trelleborg som stora delar av Öresundsregionen.

Bjurfors Trelleborg

Algatan 23
23142 Trelleborg

trelleborg@bjurfors.se

0410-72 46 00

Är du kontorschef på Bjurfors Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.