Bjurfors Malmö City

Bjurfors Malmö City

Bjurfors Malmö City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Malmö City!
På vårt huvudkontor på Dockan i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på centrala Malmö och områden som bland annat Rörsjöstaden, Möllevången, Dockan och Drottningtorget.

Vi hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Hallenborgs gata 1 i Malmö, som också är Bjurfors huvudkontor i Öresundsregionen. Varmt välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Nilsson
Anders Nilsson mäklare
Anders Nilsson

Min högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för mig och jag anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Andrés Villalobos
Andrés Villalobos mäklare
Andrés Villalobos

Jag har jobbat med försäljning sedan 2009 och började min karriär på Bjurfors 2014. Jag sätter alltid kunden främst och lyssnar efter dennes behov.

Mäklare Axel Karlsson Pacheco
Axel Karlsson Pacheco mäklare
Axel Karlsson Pacheco

Mina säljare upplever mig som driftig, noggrann och påläst. Min högsta önskan är att skämma bort er till den grad att ni rekommenderar mig vidare.

Mäklare Daniel Lundstam
Daniel Lundstam mäklare
Daniel Lundstam

Med ett brinnande engagemang och en stor portion arbetsglädje har jag ända sedan 2003 genomfört åtskilliga bostadsaffärer i Malmötrakten med omnejd.

Mäklare Emmeli Ryd
Emmeli Ryd mäklare
Emmeli Ryd

Med ett brinnande intresse för mäkleriet är mitt mål är att landa trygga affärer för både köpare och säljare. Jag är examinerad företagsekonom och har tidigare varit verksam inom bank. Min prioritet är att alltid sätta mina kunden i första hand. Jag har en hög arbetsmoral, och strävar alltid efter att uppnå nya höjder när det gäller såväl rekordpriser som kundnöjdhet. Genom mitt stora engagemang...

Mäklare Fredrik Carlsson
Fredrik Carlsson mäklare
Fredrik Carlsson

Mitt mål med varje bostadsaffär är att mina uppdragsgivare ska känna sig trygga i varje process och allt ska gå smidigt till samt att nå till rekordpriser i varje försäljning som görs!

Mäklare Helena Möller
Helena Möller mäklare
Helena Möller

Med mina rötter i Hälsingland, har jag arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010. Jag har även lång erfarenhet inom företagande, försäljning och förhandling.

Mäklare Johannes Rundberg
Johannes Rundberg mäklare
Johannes Rundberg

Jag eftersträvar alltid nöjda kunder i mina bostadsaffärer samtidigt som jag vill vara en trygg person att luta sig emot av båda mina parter. Mitt mål är alltid att överträffa mina säljares förväntningar både när det gäller slutpriset och helhetsupplevelsen av tjänsten.

Mäklare Karin Bergkvist
Karin Bergkvist mäklare
Karin Bergkvist

Jag har varit mäklare sedan 2007 och har en stor erfarenhet av yrket. Brinner för mäkleriet och mina säljare upplever mig ofta som professionell och lyhörd.

Mäklare Malin Ekvall Jangvert
Malin Ekvall Jangvert mäklare
Malin Ekvall Jangvert

Jag har sedan 1999 förmedlat över 1 000 bostäder i Malmö med omnejd. Mitt stora engagemang och målmedvetenhet ger tydliga resultat.

Mäklare Malin Klevstig
Malin Klevstig mäklare
Malin Klevstig

Jag ger alltid 100% i varje affär och vill alltid att du ska vara helt nöjd, med både service och slutpris.

Mäklare Marielle Jungerup
Marielle Jungerup mäklare
Marielle Jungerup

Efter 9 år i mäklarbranschen förmedlar jag huvudsakligen bostadsrätter i Malmö, staden jag är född och uppvuxen i. Jag älskar mitt yrke och brinner för att hjälpa människor med deras bostadsaffärer. Tävlingsmänniskan i mig drivs av att leverera rekordförsäljningar som överträffar kundernas förväntningar.

Mäklare Mathilda Skoglund
Mathilda Skoglund mäklare
Mathilda Skoglund

Även om jag uppskattar att arbeta i ett högt tempo så lägger jag stor vikt vid att varje affär är unik. Jag tar gärna ett möte för att presentera mig själv och hur jag på bästa sätt kan anpassa jobbet utifrån just dig och din bostad. Slå gärna en signal eller lägg ett sms på 0701 64 67 02

Mäklare Patrik Tegnhammar
Patrik Tegnhammar mäklare
Patrik Tegnhammar

Mitt mål vid varje bostadsaffär är att såväl säljare som köpare går ur affären helnöjda, vilket vanligtvis är ett resultat av god service, men också hängivenhet och stort kundfokus.

Mäklare Robert Hjalmarsson
Robert Hjalmarsson mäklare
Robert Hjalmarsson

Min marknad är större delen av Malmö gällande bostadsrätter och hela Malmö med omnejd gällande villor. Brukar uttrycka det med Malmö i mitt hjärta. Men förmedlat bostäder från Trelleborg i söder till Båstad i Norr. Då jag lever på rekommendation och gjort så de senaste 15 åren så arbetar jag där marknaden vill få min hjälp. Som en extremt slipad säljare är det just med detta som fokus. Jag...

Mäklare Sara Persson
Sara Persson mäklare
Sara Persson

Jag började min karriär på Bjurfors 2013 och har även utbildning inom foto och grafisk design. Med fingertoppskänsla för foto och styling hjälper jag dig att få den där rätta känslan i bilderna, vilket kan vara avgörande för försäljningen. Jag arbetar hårt för att nå höga slutpriser och att överträffa kundernas förväntningar, vilket har resulterat i hög kundnöjdhet och återkommande kunder.

Mäklare Viktor Dahlström
Viktor Dahlström mäklare
Viktor Dahlström

Att jobba med människors bostadsaffärer är kopplat till ett stort ansvar och höga förväntningar, och det är just det som driver Viktor i hans arbete. Med tillgänglighet, kompetens och målinriktat arbete skapar Viktor trygga och lyckade bostadsaffärer. Med ett brinnande intresse för försäljning är slutresultatet alltid att få max betalt för din bostad.

Mäklare Hülya Asanovski
Hülya Asanovski

Hülya Asanovski är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter i Skåne.

Mäklare Karolina Wictorin
Karolina Wictorin

Karolina Wictorin är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Lund.

Bjurfors Malmö City

Hallenborgs Gata 1
21119 Malmö

malmo.city@bjurfors.se

040-608 30 00

Är du kontorschef på Bjurfors Malmö City?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.