Bjurfors Malmö Öster

Bjurfors Malmö Öster

Bjurfors Malmö Öster

På vårt mäklarkontor på Sallerupsvägen i Malmö arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare. Vi är specialister på bostadsmarknaden i östra Malmö samt i bland annat Oxie, Arlöv, Bara, Klågerup och Svedala.

Våra mäklare hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad i östra Malmö. Kontakta oss eller besök oss på vårt kontor på Sallerupsvägen 126. Varmt välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gustav Cagmo
Gustav Cagmo mäklare
Gustav Cagmo

Sedan Gustav påbörjade sin karriär på Bjurfors Malmö Öster har han fokuserat helhjärtat på Malmös östra delar, Svedala och Bara. Idag är han en av dem som säljer flest bostäder i området. Gustav är engagerad, driven och brinner för att göra sina kunder nöjda. Funderar du på att sälja din bostad och uppskattar affärsmässighet och god lokalkännedom så kontaktar du Gustav Cagmo.

Mäklare Jacob Friberg
Jacob Friberg mäklare
Jacob Friberg

Jag är bosatt och uppvuxen i Malmös östra delar vilket ger honom en god lokalkännedom. Jag älskar mitt arbete då han hela tiden får utmana sig själv och sin personliga målsättning som är att alltid överträffa sina kunders förväntningar. Jag har ett brinnande engagemang för det personliga mötet och finner stor tillfredsställelse i att få hjälpa sina kunder på bäst sätt.

Mäklare Johan Thulin
Johan Thulin mäklare
Johan Thulin

Med ett högt driv, positiv inställning och en vinnarskalle som är något utöver det vanliga, älskar Johan sin roll som fastighetsmäklare. Att gå den extra milen i varje affär, och att göra vad som krävs för att nå sina mål, ser han som en självklarhet.

Mäklare Lidija Jakob
Lidija Jakob mäklare
Lidija Jakob

Jag har arbetat som fastighetsmäklare under många år. Jag har god lokalkännedom i hela Öresundsregionen efter att ha förmedlat allt från bostadsrätter i city till gårdar på landet. Jag har även mycket god lokalkännedom på Malmö Öster, Svedala, Bara och Klågerup vilket genererat många fantastiska försäljningar

Mäklare Ola Petersson
Ola Petersson mäklare
Ola Petersson

Jag är en ambitiös mäklare som började arbeta på Bjurfors i Malmö våren 2015. Min vinnarskalle lever kvar efter många år som fotbollsspelare, viket resulterar i att jag alltid strävar efter nya mål, utmaningar och att överträffa kundens förväntningar med ett högt slutpris.

Bjurfors Malmö Öster

Sallerupsvägen 126
21228 Malmö

malmo.oster@bjurfors.se

040-608 30 70

Är du kontorschef på Bjurfors Malmö Öster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.