Bjurfors Lund Väster

Bjurfors Lund Väster

Bjurfors Lund Väster

Välkommen till Bjurfors mäklare i västra Lund!
På vårt mäklarkontor på Trollebergsvägen i Lund arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är experter på bostadsmarknaden i Lund och dess kranskommuner. Vi kan varje kvarter och har stor erfarenhet av allt från hästgårdar till studentbostäder. Kontakta gärna våra skickliga mäklare på Bjurfors för rådgivning eller för en kostnadsfri värdering.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Joacim Ernstsson
Joacim Ernstsson mäklare

Joacim Ernstsson

Jag är en trygg och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att lotsa mina kunder genom försäljningsprocessen på ett så bra sätt som möjligt.

Mäklare Joel Tingfors
Joel Tingfors mäklare

Joel Tingfors

Som uppvuxen i området har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät som tillsammans med mitt engagemang ger dig som säljare bästa förutsättningar till en trygg försäljning.

Mäklare Louise Frykman
Louise Frykman mäklare

Louise Frykman

Louise har arbetat som högpresterande säljare sedan 2009 – och påbörjade sin Bjurfors-karriär 2014. Hennes inställning är att en bostadsförsäljning är den viktigaste affären i livet – och hon är därför på topp vid varje försäljning.

Mäklare Michelle Korén
Michelle Korén mäklare

Michelle Korén

Jag är ambitiös och målmedveten och drivs av nya utmaningar. Efter att tidigare ha arbetat i servicebranschen vet jag vad som krävs för att ge mina kunder det lilla extra.

Mäklare Christopher Thodenius

Christopher Thodenius

Christopher Thodenius är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma, Svedala, Trelleborg, Vellinge, Burlöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Helsingborg, Landskrona, Höganäs, Ystad och Simrishamn.

Bjurfors Lund Väster

Trollebergsvägen 12
Lund

lund.vaster@bjurfors.se

046-273 26 70

Är du kontorschef på Bjurfors Lund Väster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.