Bjurfors Lund Centrum

Bjurfors Lund Centrum

Bjurfors Lund Centrum

Välkommen till våra mäklare i centrala Lund!
På vårt mäklarkontor på Bankgatan i Lund arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är experter på bostadsmarknaden i Lund och dess kranskommuner. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering . Våra mäklare i Lund kan varje kvarter och har stor erfarenhet av allt från hästgårdar till studentbostäder!

Välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Caroline Stark
Caroline Stark mäklare
Caroline Stark

Caroline har jobbat som fastighetsmäklare sen 2006 och har lång erfarenhet av försäljning av både villor och bostadsrätter i Lunds kommun. Hennes främsta mål med en bostadsaffär är att hela affären har varit positiv och förtroendeingivande för bägge parter. Caroline anser att kvalitet, pålitlighet och brinnande engagemang är av högsta vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär. Som mäklare är hon...

Mäklare Daniel Frostmo
Daniel Frostmo mäklare
Daniel Frostmo

Jag har i många år arbetat som fastighetsmäklare i Lund. Min ambition är att alltid göra sitt yttersta för varje kund och det har avspeglats i att jag bla vunnit pris för flest nöjda säljare och köpare i Skåne.

Mäklare Hanna Cedergren
Hanna Cedergren mäklare
Hanna Cedergren

Jag har arbetat som mäklare sedan 2012 och har lång erfarenhet av försäljning av bostadsrätter och även villor. Jag har god vana att driva framgångsrika affärer och allt vad det innebär att hantera en så pass stor affär som just ens bostadsaffär.

Mäklare Jennie Kristensson
Jennie Kristensson mäklare
Jennie Kristensson

Jennie har många års erfarenhet i branschen och hennes arbete kännetecknas av ett helhjärtat engagemang och en hög servicenivå. Hon är mån om att prestera max i varje affär och leverera en kvalitativ tjänst till båda parter. 2015 fick Jennie utmärkelsen ”Årets Lundamäklare” som baseras på hög försäljningsnivå i kombination med hög kundnöjdhet.

Mäklare Kristoffer Cedergren
Kristoffer Cedergren mäklare
Kristoffer Cedergren

2017 blev det år jag, för fjärde året i rad, fick förtroendet från flest bostadsägare av alla mäklare i Lund och förmedlade bostäder till ett värde av 237 miljoner. Under 2016 fick jag den stora äran att ta emot den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Mäklare på Bjurfors Skåne".

Mäklare Lars Jönsson
Lars Jönsson mäklare
Lars Jönsson

Lång efranhet av både lägenheter och hus. Fastighetsmäklare i snart 25 år i denna region. Noggrann med hög servicekänsla och är nästan alltid anträffbar.

Mäklare Markus Hedhill
Markus Hedhill mäklare
Markus Hedhill

Jag är specialiserad på försäljning av villor i Lunds kommun. Jag är uppväxt, utbildad och bosatt i Lund, vilket inte minst ger mig mycket god lokalkännedom.

Mäklare Oskar Leghammar
Oskar Leghammar mäklare
Oskar Leghammar

Jag strävar efter att i varje affär skapa förtroende hos både köpare och säljare för att hela processen ska kännas trygg och professionell.

Mäklare Simon Wall Sanktnovius
Simon Wall Sanktnovius mäklare
Simon Wall Sanktnovius

Trevligt att du hittat hit! Mitt ledord är hög service och respektfullt bemötande. Jag värnar om att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris som resultat samtidigt som jag vill vara en trygg person gentemot köparen. Jag är född och uppvuxen i Lund. Jag har god lokalkännedom och en särskild förkärlek till staden. Med Bjurfors gedigna varumärke i ryggen i kombination med mitt helhjärtade...

Mäklare Viggo Sjöström
Viggo Sjöström mäklare
Viggo Sjöström

Du ska anlita mig om du vill ha en mäklare som hjälper dig genom hela bostadskarriären. Med entusiasm, envishet och ett lugn, brinner jag för att du ska känna trygghet och att du gjort en riktigt bra bostadsaffär. Med en examen i fastighetsvetenskap och en lång karriär inom service vet jag hur dina förväntningar ska överträffas, vilket alltid är mitt mål. Jag är född, uppvuxen och bosatt i Lund...

Mäklare Karin Lekander
Karin Lekander

Karin Lekander är mäklare på Bjurfors i Skåne.

Mäklare Linda Corneliusson
Linda Corneliusson

Linda Corneliusson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Skåne.

Bjurfors Lund Centrum

Bankgatan 1
22352 Lund

lund@bjurfors.se

046-273 26 40

Är du kontorschef på Bjurfors Lund Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.