Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping etablerades lokalt sommaren -17 och är Sveriges största privatägda mäklarföretag. Vi finns i Sveriges stora- samt medelstora städer och där många av oss semestrar. Vi har ett koncept som tar er bostadsförsäljning Ett Steg Upp. Vi har ett proaktivt arbetssätt i kombination med personligt premium, vi ger er förutsättningarna att hitta rätt köpare och få rätt betalt. Välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gustav Spetz
Gustav Spetz mäklare

Gustav Spetz

Jag vill vara ett självklart alternativ för er som söker en målmedveten social fastighetsmäklare med stort driv för en lyckad bostadsaffär! Bakgrund Har varit registrerad fastighetsmäklare sedan...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johan Carlfjord
Johan Carlfjord mäklare

Johan Carlfjord

Med stor passion för mitt arbete strävar jag efter att göra mina kunder nöjda i det som oftast ses som sitt livs "största affär". Som tävlingsmänniska älskar jag när man kommer "i mål" med bra resultat.

Mäklare Mats Wärnelius
Mats Wärnelius mäklare

Mats Wärnelius

Som fastighetsmäklare är jag alltid engagerad och lyhörd för kundernas behov. I min yrkesroll vill jag vårda mina relationer och vara långsiktig genom att få säljare och köpare att känna stort förtroende och välja mig i framtida försäljningar.

Mäklare Annica Sundin

Annica Sundin

Annica Sundin är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Djurhamn, Gustavsberg, Gällnöby, Harö, Ingarö, Möja, Nämdö, Runmarö, Sandhamn, Skälvik, Sollenkroka Ö, Stavsnäs, Stavsudda och Värmdö.

Mäklare Torbjörn Bentzer

Torbjörn Bentzer

Torbjörn Bentzer är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Bjurfors Linköping

Sankt Larsgatan 24
582 24 Linköping

linkoping@bjurfors.se

013-560 33 20

Är du kontorschef på Bjurfors Linköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.