Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping

Bjurfors Linköping etablerades lokalt sommaren -17 och är Sveriges största privatägda mäklarföretag. Vi finns i Sveriges stora- samt medelstora städer och där många av oss semestrar. Vi har ett koncept som tar er bostadsförsäljning Ett Steg Upp. Vi har ett proaktivt arbetssätt i kombination med personligt premium, vi ger er förutsättningarna att hitta rätt köpare och få rätt betalt. Välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gustav Spetz
Gustav Spetz mäklare
Gustav Spetz

Jag vill vara ett självklart alternativ för er som söker en målmedveten social fastighetsmäklare med stort driv för en lyckad bostadsaffär! Bakgrund Har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2010 och sedan dess varit aktiv på Linköpingsmarknaden. Bor i Villa med fru och två barn i stadsnära Tannefors. För oss ett perfekt läge då vi båda jobbar intensivt och har behov av att...

Mäklare Johan Carlfjord
Johan Carlfjord mäklare
Johan Carlfjord

Med stor passion för mitt arbete strävar jag efter att göra mina kunder nöjda i det som oftast ses som sitt livs "största affär". Som tävlingsmänniska älskar jag när man kommer "i mål" med bra resultat.

Mäklare Mats Wärnelius
Mats Wärnelius mäklare
Mats Wärnelius

Som fastighetsmäklare är jag alltid engagerad och lyhörd för kundernas behov. I min yrkesroll vill jag vårda mina relationer och vara långsiktig genom att få säljare och köpare att känna stort förtroende och välja mig i framtida försäljningar.

Mäklare Annica Sundin
Annica Sundin

Annica Sundin är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Djurhamn, Gustavsberg, Gällnöby, Harö, Ingarö, Möja, Nämdö, Runmarö, Sandhamn, Skälvik, Sollenkroka Ö, Stavsnäs, Stavsudda, Stockholms skärgård och Värmdö.

Mäklare Josefine Nelén
Josefine Nelén

Josefine Nelén är mäklare på Bjurfors i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Mäklare Torbjörn Bentzer
Torbjörn Bentzer

Torbjörn Bentzer är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Bjurfors Linköping

Sankt Larsgatan 24
582 24 Linköping

linkoping@bjurfors.se

013-560 33 20

Är du kontorschef på Bjurfors Linköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.