Bjurfors Limhamn

Bjurfors Limhamn

Bjurfors Limhamn

På våra två mäklarkontor på Limhamn arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Limhamn, Sibbarp och Rosenvång samt Tygelsjö, Vintrie, Bunkeflostrand och Klagshamn.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anette Andersson
Anette Andersson mäklare
Anette Andersson

Anettes karriär som fastighetsmäklare började redan 1990 på Limhamn, och med hennes bakgrund och tidigare erfarenheter så vet Anette att varje bostadsaffär är unik. Hennes insikt att det är en av livets största affärer och att det krävs av henne som mäklare att vara engagerad, ha ett högt mål och leverera har resulterat i många återkommande kunder under åren. Anette har också sedan många år...

Mäklare Annika Nessvold
Annika Nessvold mäklare
Annika Nessvold

Jag har energi är målmedvetenhet och har stort engagemang kombinerat med lång erfarenhet inom försäljning. Som tidigare elitidrottare är jag beredd att ge järnet och ger mig aldrig.

Mäklare Dan Andersson
Dan Andersson mäklare
Dan Andersson

Söker du trygghet, empati och ett genuint engagemang av din mäklare så är jag det rätta valet för dig! Efter 17 år som framgångsrik fastighetsmäklare har jag all den erfarenhet och kunskap som krävs för att hjälpa dig att göra en av ditt livs bästa affärer!

Mäklare Liselott Åström
Liselott Åström mäklare
Liselott Åström

Jag har ett brinnande intresse för min yrkesroll. Med min livserfarenhet och säljbakgrund gör jag allt och lite till för alla kunder - jag vill ge köpare såväl som säljare en positiv erfarenhet av sin försäljning. Limhamn, Klagshamn, Tygelsjö och Bunkeflostrand är min hemmaarena. Har en god portion av sunt förnuft och personligt engagemang gör mig till ett bra val av mäklare vid din bostadsaffär.

Mäklare Sofia Nebrelius
Sofia Nebrelius mäklare
Sofia Nebrelius

Min arbetsglädje och mitt engagemang i kombination med Bjurfors exceptionella kvalitétstänk och breda kapacitet har gett resultat. Jag har under de senaste åren varit den mäklare som sålt flest villor i västra Malmö - bl a Bellevue Sjösida, Nya Bellevue, Mellanheden, Rosenvång, Djupadal, Limhamn och Bunkeflostrand (källa HemNet). Hög aktivitet på marknaden ger ett brett och framför allt ett...

Mäklare Anna Helsing
Anna Helsing

Anna Helsing är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Skåne.

Mäklare Mikael Gröndahl
Mikael Gröndahl

Mikael Gröndahl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Falsterbo, Höllviken, Skanör och Vellinge.

Bjurfors Limhamn

Linnégatan 38 Och Järnvägsgatan 20
21614 Limhamn

limhamn@bjurfors.se

040-608 30 80

Är du kontorschef på Bjurfors Limhamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.