Bjurfors Kungälv

Bjurfors Kungälv

Bjurfors Kungälv

Våra mäklare

Mäklare Charlotte Arnet
Charlotte Arnet mäklare
Charlotte Arnet

Med engagemang, kunskap och en trygg hand hjälper jag dig som önskar ta ett nytt steg i din bostadssituation. Jeg har en solid grund inom kommunikation och sälj något som hjälper mig att vara kreativ och alltid gör det lilla extra. Jeg är lyhörd för mina kunders behov och ihop med Bjurfors koncept hjälper jag dig att göra en lyckad bostadsaffär. Jag kom till Kungälv från Norge för 30 år sedan...

Mäklare Elena Pegoraro
Elena Pegoraro

Elena Pegoraro är mäklare på Bjurfors och förmedlar fritidshus, radhus, villor i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten och Ytterby.

Mäklare Emmy Alin
Emmy Alin

Emmy Alin är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Lars Strandqvist
Lars Strandqvist

Lars Strandqvist är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Pernilla Berger
Pernilla Berger

Pernilla Berger är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare William Engsfelt
William Engsfelt

William Engsfelt är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Bjurfors Kungälv

Gymnasiegatan 6
44234 Kungälv

kungalv@bjurfors.se

0303-20 86 60

Är du kontorschef på Bjurfors Kungälv?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.