Bjurfors Karlstad

Bjurfors Karlstad

Bjurfors Karlstad

Välkommen till Bjurfors mäklare i Karlstad!

På vårt mäklarkontor i Karlstad arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Karlstads bostadsmarknad. Bjurfors har framgångsrikt attraherat de skickligaste mäklarna där kunskap och erfarenhet i kombination med passion för mäklaryrket borgar för din trygghet och inte minst - en lyckad bostadsaffär.

Bjurfors Karlstad arbetar efter Bjurforsmetoden, en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvaliteten genom hela bostadsaffären. Vi förmedlar bostäder i kommuner som Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga och Grums. Lokalkännedom, kombinerat med Bjurfors nationella spridning, gör att vi kan hjälpa dig att sälja eller köpa en bostad oavsett var i landet du vill bo.

Vi bokar gärna ett möte för kostnadsfri värdering och rådgivning.

Varmt välkommen till Bjurfors Karlstad!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Adam Hertzberg
Adam Hertzberg mäklare
Adam Hertzberg

Som mäklare för just din bostad är min strävan att du alltid ska känna dig 100 % nöjd genom hela processen. Jag strävar alltid efter att hitta den köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga försäljningspris.

Mäklare Frida Johansson
Frida Johansson mäklare
Frida Johansson

Med mer än 7 års erfarenhet som fastighetsmäklare har jag gjort mig ett namn inom mäklarbranschen som en av de mest anlitade mäklarna i Karlstad.

Mäklare Sandra Larsson
Sandra Larsson mäklare
Sandra Larsson

Du säljer din bostad med mig då du önskar hitta rätt köpare till ditt hem, vill ha kontinuerlig kontakt samt bästa möjliga slutpris. Jag finns här för dig även efter avslutad affär! Jag brinner för...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Bjurfors Karlstad

Drottninggatan 14
652 25 Karlstad

karlstad@bjurfors.se

054-18 10 00

Är du kontorschef på Bjurfors Karlstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.