Bjurfors Huddinge

Bjurfors Huddinge

Bjurfors Huddinge

Välkommen till Bjurfors fastighetsmäklare i Huddinge!

På vårt mäklarkontor i Huddinge arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Huddinge med omnejd.

Tillsammans har vi på kontoret över 37 års erfarenhet av bostadsförsäljningar i Huddinge och vi har sålt 1000-tals bostäder i ditt område. Då samtliga mäklare på kontoret bor eller har bott och trivts i Huddinge är våra upplevelser av området självupplevda.

Bjurfors Huddinge kan erbjuda dig några av Huddinges skickligaste och hårt arbetande fastighetsmäklare. Erfarenhet genom Lennart Norman som tack vare sina 16 år som fastighetsmäklare i Huddinge byggt upp ett stort nätverk och kontakter. På vårt kontor jobbar även Stefan Voigt som de senaste åren varit en av Huddinges absolut bästsäljande fastighetsmäklare. Dessutom Christoffer Kihlman som blev utsedd till Huddinges kommuns mest rekommenderade fastighetsmäklare under 2016 och nu senast 2017. Vanja Andelkovic som är Bjurfors Huddinges senaste tillskott beskrivs av sina tidigare kunder som en positiv, engagerad och målmedveten fastighetsmäklare.

Med vårt starka varumärke i ryggen och med marknadsföring av både bred och hög klass vill vi erbjuda Huddingeborna den bästa lösningen för er vid era bostadsförsäljningar. Där målet är att hitta rätt kund till just er bostad.

Om du vill sälja din bostad finns vi där för dig. Vi hjälper dig att göra en trygg och lönsam bostadsaffär. På Bjurfors arbetar alla mäklare efter Bjurforsmetoden; en välbeprövad sjustegsmetod som säkrar kvalitet och lönsamhet. Vi gör allt för att du som kund skall bli så nöjd som möjligt då du genomför din största och kanske allra viktigaste affär i livet. Vi på Bjurfors Huddinge har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christoffer Kihlman
Christoffer Kihlman mäklare
Christoffer Kihlman

Varför chansa? Alla säljare har en ambition att få bäst betalt, jag delar den ambitionen. Det är därför jag flera år vunnit utmärkelser som den mest rekommenderade fastighetsmäklaren inom Huddinge kommun.

Mäklare Lennart Norman
Lennart Norman mäklare
Lennart Norman

Efter 28 års arbete som mäklare har jag lärt mig att hantera människor i den ofta laddade och lite nervösa situationen som det innebär att sälja eller köpa ny bostad. Att kunna avdramatisera och förklara betydelsen av olika skeenden i affären samt att i marknadsföringen tydligt fästa uppmärksamhet på varje bostads bästa egenskaper, hjälper mig att fånga upp fler intressenter och därmed hitta den...

Mäklare Linus Molin
Linus Molin mäklare
Linus Molin

Som person och mäklare kännetecknas jag av ett otroligt driv. Jag har en hög ambitionsnivå och vilja för att hjälpa mina kunder nå det absolut bästa slutresultatet men även finnas där som ett stöd och en vän under processens gång. Med en ödmjuk inställning för uppdraget kommer jag göra mitt yttersta för att säkra en högkvalitativ tjänst. Om just du väljer mig som mäklare så kan jag säkra att...

Mäklare Stefan Voigt
Stefan Voigt mäklare
Stefan Voigt

Sätter alltid kunden i centrum!

Mäklare Vanja Andelkovic
Vanja Andelkovic mäklare
Vanja Andelkovic

Duktig i förhandling vilket är nyckeln till att få till ett högt slutpris. Är väldigt noggrann och jobbar efter mina kunders önskemål.

Bjurfors Huddinge

Sjödalsvägen 19A
141 46 Huddinge

huddinge@bjurfors.se

087113300

Är du kontorschef på Bjurfors Huddinge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.