Bjurfors Hisingen

Bjurfors Hisingen

Bjurfors Hisingen

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Rasmus Halldin
Rasmus Halldin mäklare
Rasmus Halldin

Min största drivkraft är att jag vill lyckas i mäklarbranschen och skapa mig ett namn där både kunder och kollegor ser upp till mig på grund av min ärlighet och tydlighet. Sälj är en stor del av vår bransch men jag tror på att framgång framförallt byggs på tillit och god relation. I kombination med min rådgivning och tillgänglighet är min ambition att vi ska göra bästa möjliga affär där alla...

Mäklare Reza Hatemi
Reza Hatemi mäklare
Reza Hatemi

Jag är en positiv och målmedveten fastighetsmäklare med höga ambitioner. Med god lokalkännedom och personligt engagemang vill jag skapa de bästa förutsättningar för en trygg bostadsaffär för både säljare och köpare. För att uppnå det är jag genom hela processen lyhörd, tydlig och ser de små detaljerna för att kunna tillfredsställa alla kunders individuella behov.

Mäklare Mikael Arvidsson
Mikael Arvidsson

Med min långa erfarenhet som mäklare så vet jag vad som krävs för att du som säljare skall göra en bra affär

Mäklare Christopher Sjödahl
Christopher Sjödahl

Christopher Sjödahl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Emil Bergdahl
Emil Bergdahl

Emil Bergdahl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Fredrik Johansson
Fredrik Johansson

Fredrik Johansson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Jesper Karlsson
Jesper Karlsson

Jesper Karlsson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Linn Andersson
Linn Andersson

Linn Andersson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Backa, Biskopsgården, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Eriksberg, Hisingen, Hisings Backa, Lundby, Rödbo, Tuve, Västkusten och Västra Hisingen.

Mäklare Milad Aliyar
Milad Aliyar

Milad Aliyar är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Sofia Larsson
Sofia Larsson

Sofia Larsson är mäklare på Bjurfors i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Bjurfors Hisingen

Eriksbergstorget 11
41764 Göteborg

hisingen@bjurfors.se

031-761 79 60

Är du kontorschef på Bjurfors Hisingen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.