Bjurfors Hammarby & Skarpnäck

Bjurfors Hammarby & Skarpnäck

Bjurfors Hammarby & Skarpnäck

På vårt mäklarkontor i Hammarby arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Hammarby & Skarpnäck med omnejd.

Välkommen till Bjurfors lokala kontor i den östra delen av Stockholm Söderort. Vårt verksamhetsområde tar vid utanför tullarna där Södermalm/Sjöstaden slutar och följer i stora drag tunnelbanans gröna linje nr 17, från station Skärmarbrink ut till Skarpnäck.

Här får man tillgång till det bästa av två världar! Som boende i området har man ett mycket kort pendlingsavstånd in till city samtidigt som man upplever en väldigt speciell naturnära känsla tack vare närheten till det stora angränsande Nackareservatet med sina vackra skogsområden, vandringsleder och sjöar.

Inom Bjurfors arbetar vi efter den beprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvalitet och lönsamhet genom hela Din bostadsaffär.

Hör av er så berättar vi gärna mer!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emily Olsson
Emily Olsson mäklare
Emily Olsson

Min erfarenhet och mitt engagemang helt klart. Jag har nu jobbat i området i 10 år och driver sedan 4 år tillbaka eget under Bjurfors logga.

Mäklare Jane Keding
Jane Keding mäklare
Jane Keding

Jag är en glad, utåtriktad och målmedveten person som älskar att arbeta som mäklare. Jag förmedlar både villor och bostadsrätter i Enskede, Skarpnäck och Farsta med personligt engagemang och kommer vägleda er genom er bostadsaffär och se till att ni känner er trygga genom hela processen.

Mäklare Johan Nilsson
Johan Nilsson mäklare
Johan Nilsson

Johan har varit verksam i branschen sedan 2008 och har genom sin höga ambition, noggrannhet och god känsla för service skapat ett stort förtroende hos sina kunder. Hans personliga engagemang har genom åren bidraget till många återkommande kunder. För Johan är det viktigt med både nöjda säljare och köpare, för honom är det personliga och tillgängligheten nyckeln till lyckade försäljningar. Varmt...

Mäklare Sebastian Broström
Sebastian Broström mäklare
Sebastian Broström

Sebastian har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2007 och är specialiserad på bostadsrätter, villor och lokaler. Han är uppvuxen i Hökarängen och varit bosatt i kommunen i över 20 år. Det har gett honom unik kännedom om området. Sebastian beskrivs ofta som affärsmässig, tydlig, driven och har en förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen. Kontakta gärna...

Mäklare Javiera Robertsson
Javiera Robertsson mäklare
Javiera Robertsson

Javiera Robertsson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter.

Mäklare Fanny Hörndahl
Fanny Hörndahl

Fanny Hörndahl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm.

Mäklare Jeanette Giörtz
Jeanette Giörtz

Jeanette Giörtz är mäklare på Bjurfors i Stockholm.

Bjurfors Hammarby & Skarpnäck

Malmövägen 59
12153 Johanneshov

hammarby@bjurfors.se

08-520 261 70

Är du kontorschef på Bjurfors Hammarby & Skarpnäck?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.