Bjurfors Höllviken

Bjurfors Höllviken

Bjurfors Höllviken

Välkommen till Bjurfors Höllviken. Här arbetar rutinerade fastighetsmäklare, som med god lokalkännedom förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus ”på Näset” och i hela Vellinge kommun, med områden så som Falsterbo, Höllviken, Vellinge och Ljunghusen.

Vi arbetar enligt Bjurforsmetoden, vår kvalitetssäkrade arbetsmetod i sju steg. Vi erbjuder dessutom Bjurfors stora kontaktnät och vårt aktiva köparregister Boagenten, som hjälper till att attrahera köpare. Med god lokalkännedom, stark marknadsföring och Bjurfors resurser ger vi dig de bästa möjligheterna till en trygg affär med rätt betalt för din bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Jönsson
Daniel Jönsson mäklare
Daniel Jönsson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003. Han är uppvuxen och boende på Näset, vilket ger tillgång till ett stort kontaktnät och god lokalkännedom.

Mäklare Katarina Lindvall
Katarina Lindvall mäklare
Katarina Lindvall

Sedan 2006 har jag arbetat som fastighetsmäklare och är numera verksam på Näset, där jag även är bosatt. Jag förmedlar såväl hus som bostadsrätter och tomter. Jag är målmedveten och driven

Mäklare Li Wilhelmson-Karp
Li Wilhelmson-Karp mäklare
Li Wilhelmson-Karp

Uppvuxen i Malmö, med ett antal år bakom som uthyrningsmäklare och säljare i London, är jag nu tillbaka på hemmaplan och på Bjurfors, där jag arbetat sedan våren 2011. Jag säljer framförallt bostadsrätter och villor i Vellinge kommun och tätort där hon själv är bosatt.

Mäklare Lisa Niemi
Lisa Niemi mäklare
Lisa Niemi

Jag vill att säljare och köpare ska känna sig 100% nöjda. Jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i din bostad för att få högsta möjliga slutpris. Jag är verksam på Bjurfors i Höllviken och själv bosatt i Falsterbo. Jag har stort kontaktnät och lång erfarenhet. Jag har jobbat många år med nyproduktion och stor kunskap av hur det är att bygga hus. Jag är engagerad och aktiv i alla...

Mäklare Cecilia Lundahl
Cecilia Lundahl

Cecilia Lundahl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

Mäklare Peter Bergström
Peter Bergström

Peter Bergström är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

Bjurfors Höllviken

Falsterbovägen 50
23551 Höllviken

hollviken@bjurfors.se

040-608 30 90

Är du kontorschef på Bjurfors Höllviken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.