Bjurfors Dalarna

Bjurfors Dalarna

Bjurfors Dalarna

Här träffar du mäklare med hög servicenivå och god lokalkännedom som strävar efter att ge dig som kund ett stort engagemang och en hög grad av lyhördhet inför en av livets största affärer.

Målsättningen är att du som kund ska uppleva försäljningsprocessen på samma sätt som när du går in på ett femstjärnigt hotell. För att uppnå detta arbetar vi efter Bjurforsmetoden i sju steg som kvalitetssäkrar affären från början till slut.

Vi strävar efter att presentera samtliga våra bostäderna med de bästa beskrivningarna tillsammans med varumärket Bjurfors. De kunder som anlitar oss får tillgång till Boagenten, Bjurfors kunddatabas med ett stort antal köpklara kunder.

Står ni inför förändringar i livet eller önskar en kostnadsfri värdering av er befintliga bostad är ni välkomna att kontakta oss eller varför inte besöka oss för att diskutera detta över en kaffe!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Smedman
Fredrik Smedman mäklare
Fredrik Smedman

Att arbeta som fastighetsmäklare passar mig perfekt - jag tycker om att hjälpa mina kunder, både säljare och köpare, som vid sin bostadsaffär ofta står inför en av livets största affärer. Noggranna...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Bjurfors Dalarna

Ölandsgatan 6
791 60 Falun

dalarna@bjurfors.se

023-133 30

Är du kontorschef på Bjurfors Dalarna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.