Bjurfors Bromma

Bjurfors Bromma

Bjurfors Bromma

På vårt kontor arbetar skickliga mäklare som är specialiserade på just ditt område! Vi har dessutom ett aktivt kundregister kallat Bo agenten som hjälper till att attrahera köpare, vilket ger dig bästa möjliga pris när vi hjälper dig att sälja din bostad. Vår lokalkännedom tillsammans med en rikstäckande mäklarkedja ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa en lyckad affär för både säljare och köpare.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Crona
Fredrik Crona mäklare
Fredrik Crona

Jag jobbar hårdare än någon annan. Vare sig du ska köpa eller sälja bostad så utlovar jag bästa tänkbara service och engagemang.

Mäklare Marcus Hjelte
Marcus Hjelte

Under mina senaste fem år har jag varit en av de mest högpresterande fastighetsmäklarna i Stockholm. Det har gett mig otroligt bred erfarenhet om förmedlingsprocessen. Under alla år har fokus har alltid varit på Bromma vilket gjort att jag fått en ovärderlig kunskap som gör att ni som säljare och köpare kan känna er trygga i affären. Kanske har jag förmedlat din grannes bostad? För mig handlar...

Mäklare Felicia Ahlquist
Felicia Ahlquist

Felicia Ahlquist är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Marcus Hemrin
Marcus Hemrin

Marcus Hemrin är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus i Beckomberga, Blackeberg, Bromma, Bällsta, Eneby, Mariehäll, Nockebyhov, Norra Ängby, Riksby, Södra Ängby, Ulvsunda Industriområde och Åkeshov.

Bjurfors Bromma

Bergslagsvägen 260
168 55 Bromma

bromma@bjurfors.se

08-520 261 40

Är du kontorschef på Bjurfors Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.