Bjurfors Bromma

Bjurfors Bromma

Bjurfors Bromma

På vårt kontor arbetar skickliga mäklare som är specialiserade på just ditt område! Vi har dessutom ett aktivt kundregister kallat Bo agenten som hjälper till att attrahera köpare, vilket ger dig bästa möjliga pris när vi hjälper dig att sälja din bostad. Vår lokalkännedom tillsammans med en rikstäckande mäklarkedja ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa en lyckad affär för både säljare och köpare.

Bjurfors Bromma
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Crona
Fredrik Crona mäklare
Fredrik Crona

Jag jobbar hårdare än någon annan. Vare sig du ska köpa eller sälja bostad så utlovar jag bästa tänkbara service och engagemang.

Mäklare Oscar Sundström
Oscar Sundström mäklare
Oscar Sundström

Det jag vill erbjuda er som väljer att sälja med mig är en tjänst som är personligt anpassad efter din eller er situation för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt av försäljningsprocessen. Detta för att ni när vi avslutat vårt samarbete ska känna er riktigt nöjda med min insats och till och med skulle kunna tänka er att rekommendera mig till era bekanta.

Mäklare Marcus Hjelte
Mäklarbild saknas
Marcus Hjelte

Under mina senaste fem år har jag varit en av de mest högpresterande fastighetsmäklarna i Stockholm. Det har gett mig otroligt bred erfarenhet om förmedlingsprocessen. Under alla år har fokus har alltid varit på Bromma vilket gjort att jag fått en ovärderlig kunskap som gör att ni som säljare och köpare kan känna er trygga i affären. Kanske har jag förmedlat din grannes bostad? För mig handlar...

Mäklare Marcus Hemrin
Mäklarbild saknas
Marcus Hemrin

Marcus Hemrin är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus i Beckomberga, Blackeberg, Bromma, Bällsta, Eneby, Mariehäll, Nockebyhov, Norra Ängby, Riksby, Södra Ängby, Ulvsunda Industriområde och Åkeshov.

Mäklare Marcus Elmersson
Mäklarbild saknas
Marcus Elmersson

Marcus Elmersson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Rebecca Bloss
Mäklarbild saknas
Rebecca Bloss

Rebecca Bloss är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Bjurfors Bromma

Bergslagsvägen 260
168 55 Bromma

bromma@bjurfors.se

08-520 261 40

Är du kontorschef på Bjurfors Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.