Bjurfors Österlen

Bjurfors Österlen

Bjurfors Österlen

Välkommen till Bjurfors mäklare på Österlen!
På vårt mäklarkontor på Österlen arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är experter på bostadsmarknaden på Österlen och områden som bland annat Tomelilla, Sjöbo och Simrishamn.

Inte nog med att vi precis öppnat ett mäklarkontor i Ystad, nu firar dessutom vårt kontor i Simrishamn ett år. Vi öppnade vårt kontor på Kristianstadsvägen i februari 2017, och mottagandet har varit fantastiskt.

Uppenbarligen gör vi saker och ting rätt. Inte minst är våra drivna och duktiga mäklare Anna Bjurnemark och Jörgen Jönsson en stor del av framgångarna. Vi tackar alla köpare och säljare för förtroendet. Kontakta gärna oss för att boka en kostandsfri värdering. Varmt välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Bjurnemark
Anna Bjurnemark mäklare

Anna Bjurnemark

Hej! Jag heter Anna Bjurnemark och jobbar som fastighetsmäklare i på Österlen. Jag har en lång arbetslivserfarenhet inom försäljning, marknadsföring och service. Erfarenheter som passar utmärkt i mitt yrke som fastighetsmäklare då det är detta som förmedlingsprocessen ju faktiskt handlar om, att vara en duktig säljare, att veta på vilket sätt man bäst marknadsför en fastighet och att ge service...

Mäklare Jörgen Jönsson
Jörgen Jönsson mäklare

Jörgen Jönsson

Jörgen är snickaren som 2002 sadlade om och blev fastighetsmäklare, ett val som jag stortrivs med. Jag bor och arbetar på Österlen där jag har god lokalkännedom och är en välkänd och välrenommerad fastighetsmäklare med många återkommande kunder. Mina starka sidor som mäklare är att jag med fingertoppskänsla knyter ihop affärer med såväl säljare som köpare i fokus. Jag har god lokalkännedom och...

Bjurfors Österlen

Kristianstadsvägen 1
272 34 Simrishamn

osterlen@bjurfors.se

0414-68 61 00

Är du kontorschef på Bjurfors Österlen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.