Bf konsult

Bf konsult

Bf konsult

Att sälja sin bostad handlar om så mycket mer än en visning och ett kontrakt. Det är en process som sträcker sig från din första tanke om att sälja, tills deklarationen är färdig - ibland flera månader senare. Under hela denna resan kommer du att behöva ett kompetent bollplank, en erfaren mäklare och en medmänniska. Oavsett konjunktur. Vår styrka är att vi varit med så pass länge, att allt det där sitter i ryggraden. Välkommen att kontakta oss på Bf konsult.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Cherrie Augustsson
Cherrie Augustsson mäklare
Cherrie Augustsson

Grunden till en lyckad affär sitter i relationen. Relationen till andra människor, men också till dig själv! Jag brinner för människor, för dig, men också för att ta hand om mig själv - både i form av att hela tiden förse mig med ny kunskap, men också genom medvetna hälsoval. Förutom att jag är utbildad mäklare, har jag också en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap - och förutom att jag älskar...

Mäklare Emma Nilsson
Emma Nilsson mäklare
Emma Nilsson

Lokal förmåga som brinner för att göra kunderna glada. En nöjd kund ger så mycket energi tillbaka!

Mäklare Mikael Persson
Mikael Persson mäklare
Mikael Persson

Nöjd säljare och köpare ger en bra bostadsaffär, som i sin tur genererar fler uppdrag för mig som mäklare. Ett mål som är tydligt, att jag som mäklare skall erbjuda dig som säljare den bästa marknadsföringen med text och bild på den bästa marknaden för just ditt hus. Varje bostad är unik som kräver en anpassad marknadsföring för att uppnå det bästa värdet. Kontakta mig, så bokar vi ett möte redan...

Mäklare Joakim Persson
Joakim Persson

Joakim Persson är mäklare på Bf konsult och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Skurup och Svaneholm.

Mäklare Rune Svensson
Rune Svensson

Rune Svensson är mäklare på Bf konsult och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abbekås, Rydsgård, Skivarp, Skurup och Svaneholm.

Bf konsult

Stora Östergatan 29 och Storgatan 31
271 34 Ystad och Simrishamn

kundcenter@bfkonsult.se

0414-482010

Är du kontorschef på Bf konsult?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.