Best of Homes

Best of Homes

Best of Homes

Vårt mäklarkontor ligger i Näsby Park. Enkelt att hitta till, där det finns gott om parkeringsplatser.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Björklund Bardun
Carina Björklund Bardun mäklare
Carina Björklund Bardun

Vill inte ta i för mycket men detta har säljare sagt om mig: - Lyhörd - Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor. - Engagerad - Väl förberedd och lätt att få tag på. - Har hög energi och är målinriktad. - Lätt att tycka om - Upplevs charmig och socialt kompetent. - Arvodet var rimligt givet insats och resultat - Carina satte rätt förväntningar på slutpriset - Jag var...

Mäklare Hans Björklund
Hans Björklund mäklare
Hans Björklund

Den främsta anledningen är sannolikt mitt agerande som mäklare och min långa erfarenhet tillsammans med min breda kunskap inom mäklaryrket. Dessa egenskaper skapar både förtroende och trygghet, för såväl köpare som säljare. En välinformerad och trygg spekulant leder oftast till en nöjd köpare. En nöjd köpare resulterar också i en nöjd säljare.

Mäklare Mats Hellqvist
Mats Hellqvist mäklare
Mats Hellqvist

Anledning att kontakta oss! Den främsta anledningen är sannolikt mitt goda rykte och agerande som mäklare, och min långa erfarenhet tillsammans med min breda kunskap inom mäklaryrket. Dessa egenskaper skapar både förtroende och trygghet, för såväl köpare som säljare. En välinformerad och trygg spekulant leder oftast till en nöjd köpare. En nöjd köpare resulterar också i en nöjd säljare.

Best of Homes

Nytorpsvägen 34
183 71 Täby

hans@bestofhomes.se

070-758 01 70

Är du kontorschef på Best of Homes?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.