Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Caroline Lundin
Caroline Lundin mäklare
Caroline Lundin

Caroline Lundin är mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Stockholm.

Mäklare Martin Sjöman
Martin Sjöman

Jag är ung, aktiv och driven! Jag är väldigt tävlingsinriktad och tycker mindre om att förlora. Jag är född och uppvuxen på Östermalm vilket tillför en enorm styrka då jag kan området som ett rinnande vatten. Jag har sedan unga år varit väldigt intresserad av försäljning, vilket lett till att jag har 10 års erfarenhet inom service- och försäljningsbranschen. År 2012 tog jag klivet in i...

Mäklare Beatrice Enander
Beatrice Enander

Beatrice Enander är mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Birkastan, Djurgården, Ekhagen, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norra Djurgårdsstaden, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Erik Frisk
Erik Frisk

Erik Frisk är mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri i Birkastan, Djurgården, Ekhagen, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norra Djurgårdsstaden, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Lovisa Hidesten
Lovisa Hidesten

Lovisa Hidesten är mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Gåshaga, Lidingö, Sollentuna och Stocksund.

Mäklare Niclas Behrer
Niclas Behrer

Niclas Behrer är mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, villor i Birkastan, Djurgården, Ekhagen, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norra Djurgårdsstaden, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Östermalm.

Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

Karlavägen 36
11449 Stockholm

info@behrer.se

08-667 00 20

Är du kontorschef på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.