Alicia Edelman

Alicia Edelman

Alicia Edelman

Alicia Edelman är ett engagerat mäklarföretag med fokus på kundrelationer och yrkets hantverk.

Vårt mål är att leverera enastående kvalitet i varje detalj för både säljare och köpare. För oss är det en förmån att få vara med och förverkliga människors boendedrömmar.

Vår vision är att vara Stockholms skickligaste samt främsta oberoende mäklarbyrå och att driva utvecklingen inom den här branschen.

Vår framgång bygger på ditt förtroende! Jämför oss gärna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Julia Larsson
Julia Larsson mäklare

Julia Larsson

Jag är ung och driven, fylld av energi och vill alltid prestera på topp. Jag finns alltid tillgänglig och vill att säljaren ska känna sig trygg under hela processens gång. Min filosofi är att om man jobbar med något som man brinner och har passion för och tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra och det kommer mina kunder att märka!

Mäklare Sara Johansson
Sara Johansson mäklare

Sara Johansson

En av Stockholms mest anlitade mäklare 2016, 2015 och 2014! Idag driver jag mäkleri under mitt egna varumärke vilket gör att jag är än mer mån om mina kunder, rekommendationer och högst slutpriser. Med mitt egna varumärke i ryggen garanterar jag det bästa resultatet i varje affär.

Mäklare Robin Nyvall
Robin Nyvall mäklare

Robin Nyvall

Robin Nyvall är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm, Mark och Nässjö.

Mäklare Fredrik Flodin

Fredrik Flodin

Fredrik Flodin är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter i Solna.

Mäklare Marcus Ljungdahl

Marcus Ljungdahl

Marcus Ljungdahl är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Stockholm och Östermalm.

Alicia Edelman

Upplandsgatan 37
113 65 Stockholm

info@aliciaedelman.se

072-388 24 01

Är du kontorschef på Alicia Edelman?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.