Alexander White

Alexander White

Alexander White

Alexander White är ett mycket välrenommerat och personligt fastighetsmäkleri som arbetar med förmedling av bostadsrätter, villor, fritidshus och exklusiv nyproduktion.

Vi är kända för vårt gedigna engagemang, vårt erfarenhet och vår kvalitet inom marknadsföring, Tack vare var starka närvaro inom sociala medier, når vi många tusentals potentiella köpare med just ditt hem. Vi arbetar personligt och engagerat och gör alltid vårt yttersta för att din bostadsaffär ska bli så framgångsrik som möjligt.

Alexander White är din rådgivare, mentor, och pålitliga ledsagare när du ska göra ditt livs viktigaste affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Herin
Anna Herin mäklare
Anna Herin

Jag är en positiv och social person som alltid har ambitionen att möta min omgivning på det sätt jag själv önskar bli mött. Min förmåga att inspirera och engagera min omgivning såväl på ett privat som ett professionellt plan är en annan egenskap jag har. Har genom erfarenhet kommit fram till vad som är viktigt för att kunna göra en bra affär och hålla igång en bra budgivning.

Mäklare Caroline Gergils
Caroline Gergils mäklare
Caroline Gergils

Med mitt personliga engagemang och fokus på detaljer är jag mäklaren som aldrig lämnar något åt slumpen. Jag har en unik bredd som mäklare då jag tidigare jobbat som inredningsstylist och hundratals försäljningar med lyckat resultat bakom mig. Jag har en helhetssyn över hela processen med stor förståelse för marknad och försäljning vilket gör mig till en ovärderlig strateg i din bostadsaffär.

Mäklare Gabrielle Ekelund
Gabrielle Ekelund mäklare
Gabrielle Ekelund

Jag har arbetat som mäklare sedan 1992 och har sålt över 1000 bostäder vilket medför att jag utan problem hanterar de flesta väntade som oväntade situationer som kan uppstå. Mitt mål är givetvis att mina kunder ska få så maximalt betalt och få så bra genomförd tjänst som bara är möjligt.

Mäklare Håkan Lundquist
Håkan Lundquist mäklare
Håkan Lundquist

Jag är mycket erfaren då jag har sålt bostäder i över 25 år. Jag är envis och resultatorienterad. Jag tar inte på mig mer än några få försäljningar åt gången för att kunna hålla en maximal servicenivå.

Mäklare Kristina Lissheim
Kristina Lissheim mäklare
Kristina Lissheim

Högt engagemang, stort kundfokus och kvalitet igenom hela affären.

Mäklare Lisa Ode
Lisa Ode mäklare
Lisa Ode

Jag vågar säga att ingen mäklare kommer att ge dig en bättre återkoppling under processens gång. Min starkaste sida är i förhandling - där jag är mån om att du ska få det högsta slutpriset!

Mäklare Carola Russmark
Carola Russmark

Carola Russmark är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Gåshaga, Lidingö, Näsbypark, Stocksund, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Johan Lövgren
Johan Lövgren

Johan Lövgren är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Gåshaga, Lidingö, Näsbypark, Stocksund, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Julia Hagnäs
Julia Hagnäs

Julia Hagnäs är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter i Stockholm.

Mäklare Madeleine Wrede
Madeleine Wrede

Madeleine Wrede är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Gåshaga, Lidingö, Näsbypark, Stocksund, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Magnus Ohlsson
Magnus Ohlsson

Magnus Ohlsson är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Gåshaga, Lidingö, Näsbypark, Stocksund, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Maria Rockborn
Maria Rockborn

Maria Rockborn är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, radhus i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Gåshaga, Lidingö, Näsbypark, Stocksund, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Mathias Ringberger
Mathias Ringberger

Mathias Ringberger är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Gåshaga, Lidingö, Näsbypark, Stocksund, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Mäklare Mikaela Sundström
Mikaela Sundström

Mikaela Sundström är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, radhus i Stockholm.

Mäklare Wilhelmina Bonde Alfvén
Wilhelmina Bonde Alfvén

Wilhelmina Bonde Alfvén är mäklare på Alexander White och förmedlar bostadsrätter, fritidshus i Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Gåshaga, Lidingö, Näsbypark, Stocksund, Täby, Viggbyholm och Stockholm.

Alexander White

Kommendörsgatan 38
11458 Stockholm

info@alexanderwhite.se

08 664 41 42

Är du kontorschef på Alexander White?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.