Albäck & Co

Albäck & Co

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

MÄKLARBYRÅN ALBÄCK & CO
Att vi inte är ett vanligt mäklarföretag märker du genom att hjärtat är med i allt vi gör och åtar oss. Därför får vi också de allra flesta av våra uppdrag efter rekommendation av tidigare kunder, köpare och visningsdeltagare. Så har det varit sedan vår mäklarbyrå startade 2002.

Till skillnad från de flesta konkurrenterna är Albäck & Co ett fristående lokalt mäklarföretag.
Vi styrs inte av någon rikstäckande mäklarkedja. Därmed slipper vi följa påtvingade standardprocesser. Eftersom varje bostad är unik, kan vi i stället anpassa säljstrategin efter just din bostad och dina förutsättningar. Vi är inget ”mäklarvaruhus” utan vänder oss till dig som värdesätter ett nära och engagerat samarbete. Vi är verksamma över hela Malmö och förmedlar både villor och bostadsrätter.

Albäck & Co är ett familjeföretag. Det borgar för ett äkta engagemang i varje uppdrag vi åtar oss. En god personlig relation med både säljaren och köparen är avgörande för att ett förmedlingsuppdrag ska kunna fullföljas till båda parternas belåtenhet. Det är en självklarhet att alltid vara tillgängliga och att leva med våra uppdrag i stort sett dygnet runt.

Vi har mer än 30 års samlad erfarenhet vilket ger dig en trygg hantering av din bostadsaffär!​
Oavsett om du står i begrepp att sälja eller köpa – kontakta oss.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Lena Albäck
Anna Lena Albäck mäklare
Anna Lena Albäck

En positiv, livsbejakande energisk entusiast. Under mina 30 år som fastighetsmäklare tror jag att jag har sålt alla typer av bostäder – från mini 1:a till Sveriges största bostadsväderkvarn, från totalrenoveringsobjekt till lyxvillor.

Albäck & Co

Linnégatan 65
216 15 Limhamn

annalena@albackco.se

040 - 36 70 50

Är du kontorschef på Albäck & Co?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.