Östgöta Fastighetsmäklare

Östgöta Fastighetsmäklare

Östgöta Fastighetsmäklare

Östgöta Fastighetsmäklare startades 2008 som ett lokalt, personligare och mer serviceinriktat alternativ till de stora mäklarkedjorna.

Idag är vi sex mäklare som har hjälpt flera hundra nöjda kunder sälja sina hus, bostadsrätter, fritidshus eller tomter. Vi är Norrköpings snabbast växande mäklarfirma, framförallt tack vare våra nöjda kunder som rekommenderar oss till sina vänner.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Björn Borg
Björn Borg mäklare
Björn Borg

Det viktigaste för mig är att kunden alltid känner sig sedd och trygg i affären då det väldigt ofta handlar om den största affären i mina kunders liv. Att alltid vara en person som man känner tillit och trygghet till är väldigt viktigt och något jag alltid värderar otroligt högt.

Mäklare Christopher Henriksson
Christopher Henriksson mäklare
Christopher Henriksson

Som mäklare är jag mycket engagerad i mina kunder och har inga problem att lägga några extra timmar på att göra varje affär lite bättre.

Mäklare Jimmie Spångtorp
Jimmie Spångtorp mäklare
Jimmie Spångtorp

Som mäklare tycker jag det är viktigt att ta hand om alla mina kunder så det blir en trygg affär. Samtidigt är jag väldigt tävlingsinriktad så jag försöker alltid få ut så bra betalt som möjligt för din bostad!

Mäklare Petter Klefbeck
Petter Klefbeck mäklare
Petter Klefbeck

Jag har en gedigen erfarenhet i kombination med viljan att leverera resultat och fingertoppskänsla för bostadsaffärer och fastighetsjuridik.

Mäklare Simon Petersson
Simon Petersson mäklare
Simon Petersson

En bostadsaffär är en av de största sakerna man gör vilket gör att valet av mäklare har stor betydelse. Jag är ambitiös, passionerad, engagerad och gör alltid det där lilla extra som gör skillnad. Att vara flexibel och inge trygghet åt mina kunder är A och O för mig.

Östgöta Fastighetsmäklare

Drottninggatan 25
Norrköping

info@ostgotafast.se

011-247970

Är du kontorschef på Östgöta Fastighetsmäklare?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.