Åkesson Mäklarbyrå

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Lukas Oléhn
Lukas Oléhn mäklare
Lukas Oléhn

Jag är övertygad om att valet av fastighetsmäklare är avgörande för en framgångsrik affär. Målmedvetenhet, lösningsfokuserad och detaljerad är ord som personifierar mig. För att du som kund ska känna dig trygg i processen lägger jag stor vikt i att vara påläst och har ständigt fokus på dina behov. Jag strävar efter att överträffa mina kunders förväntningar och nå riktigt bra resultat tillsammans....

Mäklare David Palmberg
David Palmberg

David Palmberg är mäklare på Åkesson Mäklarbyrå i Braås, Gemla, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tjureda, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Växjö och Åryd.

Mäklare Julien Papadopulos
Julien Papadopulos

Julien Papadopulos är mäklare på Åkesson Mäklarbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus i Kista.

Mäklare Lennart Wikström
Lennart Wikström

Lennart Wikström är mäklare på Åkesson Mäklarbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Braås, Gemla, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tjureda, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Växjö och Åryd.

Mäklare Olof Åkesson
Olof Åkesson

Olof Åkesson är mäklare på Åkesson Mäklarbyrå och förmedlar fritidshus, radhus, villor i Braås, Gemla, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tjureda, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Växjö och Åryd.

Mäklare Peter Åkesson
Peter Åkesson

Peter Åkesson är mäklare på Åkesson Mäklarbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Braås, Gemla, Ingelstad, Jät, Kalvsvik, Lammhult, Rottne, Tjureda, Tolg, Tävelsås, Uråsa, Vederslöv, Värends Nöbbele, Växjö och Åryd.

Är du kontorschef på Åkesson Mäklarbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.