Åberg & Lawe

Åberg & Lawe

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Åberg & Lawe är en mäklarfirma som specialiserar sig på att förmedla unika bostäder i och utanför Göteborg. Med intelligent tillvägagångssätt hittar vi rätt bostad till rätt person, varje gång och flera gånger. För oss är alla bostäder unika. Välkommen att bli kund hos oss!

Våra mäklare

Mäklare Maria Lindhe Sheridan
Maria Lindhe Sheridan mäklare
Maria Lindhe Sheridan

Jag är genuint nyfiken på människor och mitt incitament är att få människor att hitta hem. Min styrka är att jag är bra på att skapa relationer med både köpare och säljare. Det är en konst att hitta rätt balans i att vara personlig och professionell och det är jag bra på.

Mäklare Christina Åberg
Christina Åberg

Christina Åberg är mäklare på Åberg & Lawe och förmedlar tomter, villor i Annedal, Askim, Göteborg Centrum, Hovås, Linné, Näset, Västra Göteborg, Änggården, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Kjell Laweson
Kjell Laweson

Kjell Laweson är mäklare på Åberg & Lawe och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Annedal, Askim, Göteborg Centrum, Hovås, Linné, Näset, Västra Göteborg, Änggården, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Mäklare Margaretha Bjurefalk
Margaretha Bjurefalk

Margaretha Bjurefalk är mäklare på Åberg & Lawe och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Annedal, Askim, Göteborg Centrum, Hovås, Linné, Näset, Västra Göteborg, Änggården, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

Åberg & Lawe

Askims Kyrkväg 46
Askim

info@aberglawe.se

031-12 22 22

Är du kontorschef på Åberg & Lawe?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.