Winter Fastighetsförmedling

Winter Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Winter Fastighetsförmedling

Första steget i en lyckad bostadsaffär är att välja rätt mäklare. Vi på Winter Fastighetsförmedling har engagemanget, erfarenheterna och personligt intresse för dig som kund- det är vad som driver oss i vårt arbetssätt. Vi har funnits i Skellefteå under lång tid och har kunskap och erfarenhet om hur man ror en lyckad bostadsaffär i land. Välkommen till oss på Winter Fastighetsförmedling för ett förutsättningslöst möte eller för att ställa frågor om utbud och efterfrågan på bostadsmarknaden. Vi är din lokala mäklare i Skellefteå med omnejd.

Winter Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Miranda Nilsson mäklare
Miranda Nilsson

För mig är det viktigt att möta alla inblandade parter i en affär med absolut bästa tillgänglighet och engagemang för att alla ska känna sig trygga. Ett maximerat slutpris kombinerat med högsta kvalité är målsättningen i varje enskild affär. Med Winter Fastighetsförmedlings breda annonsering, spekulantregister samt exklusiva visningsmaterial optimerar vi dina chanser till en lyckad affär.

Mäklare Miranda Nilsson
Tilda Johansson mäklare
Tilda Johansson

God kommunikation och engagemang går hand i hand för en lyckad bostadsaffär, genom detta hjälper och vägleder jag dig som säljare affären igenom. Mitt fokus ligger därmed på att sträva för högsta möjliga slutpris samtidigt som högsta möjliga kundnöjdhet för dig som säljare.

Mäklare Tilda Johansson
Fredrik Wikström mäklare
Fredrik Wikström

Driven och har stor erfarenhet av affärer. Men har även goda kunskaper i byggteknik och juridik.

Mäklare Fredrik Wikström

Winter Fastighetsförmedling
Nygatan 32 b
931 32 Skellefteå

skelleftea@winterff.se

070-317 27 42

www.winterff.se

Är du kontorschef på Winter Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis