Våningen & Villan Svedala

Våningen & Villan Svedala

4,8 av 5 i betyg
Våningen & Villan Svedala

Vi får bostäder sålda i Svedala.
I Svedala har vi nyligen etablerat oss via en fusion med anrika mäklarfirman Ekenstam. Förutom att vi säljer bostäder i Svedala kommun har vi även ett koncept med fokus på livet på landet där vi förmedlar gods och gårdar. Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Skåne. I Svedala har vi en bobutik i centrum på Storgatan 35.

Du väljer, vi säljer!
Mäklarna i Svedala fokuserar på att göra din bostadsaffär så smidig som möjligt. Genom vårt koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex homestyling och flyttstädning. Allt för att du ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode, samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. Du behöver inte tänka på bostadsaffären, den tar vi hand om helt enkelt!

Vi får bostäder sålda i Svedala kommun. I Bara och Svedala har vi sålt bostäder sedan 1998.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våningen & Villan Svedala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Ahlström mäklare
Anna Ahlström

Anna Ahlström är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Husie, Hyllie, Ideon Pålsjö, Kirseberg,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anna Ahlström
Ann-Charlotte Ljungström mäklare
Ann-Charlotte Ljungström

Ann-Charlotte är med sin breda erfarenhet som verksam jurist och sedan 12 år tillbaka aktiv fastighetsmäklare Våningens senaste tillskott till lantlivskonceptet. Ödmjuk och sympatisk tillsammans med ett starkt driv och engagemang brinner hon för den personliga kontakten och de stora utmaningarna.

Mäklare Ann-Charlotte Ljungström
Emma Stenkvist mäklare
Emma Stenkvist

Emma Stenkvist är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Husie, Hyllie, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Oxie,...

Mäklare Emma Stenkvist
Mäklarbild saknas
Sandra Irming

Jag är ärlig och rak och mitt mål är alltid att säljaren ska få så bra betalt som möjligt och att båda parter ska känna sig nöjda och trygga.

Mäklare Sandra Irming
Mäklarbild saknas
Mikael Öhlin

Mikael Öhlin är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Husie, Hyllie, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Oxie,...

Mäklare Mikael Öhlin
Mäklarbild saknas
Yvonne Widegren

Yvonne Widegren är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Sjöbo, Blentarp, Lövestad, Sövde, Vollsjö och Äsperöd.

Mäklare Yvonne Widegren
Mäklarbild saknas
Johan Linde

Johan Linde är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjuv, Brunnshög, Burlöv, Fosie, Gastelyckan, Gunnesbo, Helsingborg, Husie, Hyllie, Höganäs, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klippan, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra...

Mäklare Johan Linde

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Svedala.

Våningen & Villan Svedala
Storgatan 35
233 31 Svedala

info@vaningen.se

040-98 11 77

Är du kontorschef på Våningen & Villan Svedala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.