Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret

Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret

4,9 av 5 i betyg
Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret

Vi får bostäder sålda i Malmö!
Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö. På våra fyra Malmökontor, huvudkontoret i Slottsstaden, Citykontoret, Dockankontoret och Limhamn-Hyllie, arbetar kompetenta och engagerade mäklare.

På vårt huvudkontor, beläget i hjärtat av Slottsstaden, finns vårt kundcenter och vår marknadsavdelning. Nöjda kunder står överst på listan hos Våningen & Villan. Nöjda kunder resulterar också i rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är framgångsrik.


- Du väljer, vi säljer!
Med hjälp av vårt koncept fokuserar mäklarna i Malmö på att skräddarsy din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex flyttstädning och homestyling. Allt för att du ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode, samtidigt som säljprocessen ska vara bekymmersfri.

Segevång, S:t Knut, Rosengård, Slottsstaden, Höja, Ribersborg, Nobeltorget, Davidshall, Limhamn, Videdal, Bunkeflostrand, Kvarnby, Virentofta, Nydala, Gamla Väster, City, Drottningtorget, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Högaholm, Bulltofta, Riseberga, Johanneslust, Västra Hamnen, Dockan, Söderkulla, Sofielund, Solbacken, Djupadal, Bellevue, Fridhem, Lindeborg, Kulladal, Borgmästaregården, Hyllie, Möllevångstorget, Värnhem, Lugnet, Kirseberg, Hästhagen, Fågelbacken…ja vi förmedlar villor och bostadsrätter i hela Malmö.

Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Max Nilsson mäklare
Max Nilsson

Jag brinner för mitt jobb och för mötet med människor. Med en stor portion engagemang och målmedvetenhet lyckas jag överträffa mina kunders förväntningar gång på gång. 

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Max Nilsson
Patrik Truedsson mäklare
Patrik Truedsson

Med mina 14 år i branschen har jag genomfört många lyckade förmedlingar av både bostadsrätter och villor i Malmö och sydvästra Skåne. Med stort förtroende och engagemang och spetskompetens...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Patrik Truedsson
Mäklarbild saknas
Anders Backman

Anders Backman är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Klostergården, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anders Backman
Mäklarbild saknas
Philip Ekdahl

Philip Ekdahl är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Hyllie, Kävlinge, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Philip Ekdahl
Nina Ollhage mäklare
Nina Ollhage

Boendet är en extremt stor del av vår trygghet och jag drivs av att hjälpa folk vidare i livet genom att hitta sitt nya boende där de kan få förverkliga sina drömmar.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Nina Ollhage
Lisa Ivarsson mäklare
Lisa Ivarsson

Jag är en driven och engagerad mäklare som alltid sätter god service i första hand. Att kunden känner sig trygg är en viktig aspekt genom processen, och jag finns tillgänglig för dig vid minsta lilla fundering kring uppdraget. Med kundens önskemål, lyhördhet och tydlig återkoppling kommer jag hjälpa dig i din kanske viktigaste affär i livet. Genom en utbildning från Malmö högskola och med...

Mäklare Lisa Ivarsson
Alexander Jellhede mäklare
Alexander Jellhede

Målmedvetenhet, hårt arbete och kundfokus är starka ledord och något som bidrar till lyckade bostadsaffärer. Alexander brinner för sitt yrke och drivs av att överträffa sina kunders förväntningar, därav att han inte lämnar något åt slumpen. Trygghet hos kunden under hela processen är en viktig aspekt, och Alexander finns alltid tillgänglig under hela förmedlingsprocessen. Kontakta Alexander om du...

Mäklare Alexander Jellhede
Emir Salkic mäklare
Emir Salkic

Charmerande mäklare som tidigt bestämde sig för att lyckas. Med ett brett helhetstänk, stort engagemang och vilja lyckas Emir ta sina bostadsnivåer till högre dimensioner. Som hjälpsam och lyhörd blir han ofta rekommenderad. Talar även flytande bosniska och tyska.

Mäklare Emir Salkic
Liselott Åström mäklare
Liselott Åström

Jag har ett brinnande intresse för min yrkesroll. Med min livserfarenhet och säljbakgrund gör jag allt och lite till för alla kunder - jag vill ge köpare såväl som säljare en positiv erfarenhet av sin försäljning. Limhamn, Klagshamn, Tygelsjö och Bunkeflostrand är min hemmaarena. Har en god portion av sunt förnuft och personligt engagemang gör mig till ett bra val av mäklare vid din bostadsaffär.

Mäklare Liselott Åström
Michaela Rickardsson mäklare
Michaela Rickardsson

Jag kan hjälpa dig oavsett om du ska sälja ditt boende nära allt i hjärtat av city, hitta ett familjehem i en grönskande förort eller är nyfiken på en modern nyproduktion i något av de nya områden som växer fram runt. Vill du sälja hjälper jag dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser jag till att du hittar ett objekt som passar just dig...

Mäklare Michaela Rickardsson
Mikias Yonas mäklare
Mikias Yonas

Mikias Yonas är mäklare på Våningen & Villan i Brunnshög, Burlöv, Fosie, Hyllie, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Staffanstorp, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Mikias Yonas
Markus Åkerblom mäklare
Markus Åkerblom

Markus Åkerblom är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, villor i Djurgården, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Finspång, Fosie, Fredhäll, Gamla Enskede, Gamla Stan, Husie, Hyllie, Kirseberg, Kungsholmen, Larsboda, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Marieberg, Nacka, Norrköping, Norrmalm, Oxie, Rosengård, Stadshagen,...

Mäklare Markus Åkerblom
Canan Elmas mäklare
Canan Elmas

Canan Elmas är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Canan Elmas
Mäklarbild saknas
Mikael Öhlin

Mikael Öhlin är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eslöv, Hörby, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Svedala, Södra Innerstaden, Trelleborg och Västra Innerstaden.

Mäklare Mikael Öhlin
Mäklarbild saknas
Johan Linde

Johan Linde är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Malmö Centrum, Davidshall, Västra Hamnen, Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie, Smygehamn, Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Johan Linde
Mäklarbild saknas
Alexandra Ulfson

Alexandra Ulfson är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Burlöv, Fosie, Klostergården, Kävlinge, Svalöv och Västra Innerstaden.

Mäklare Alexandra Ulfson
Mäklarbild saknas
Rama Bernin

Rama Bernin är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Rama Bernin
Mäklarbild saknas
Maria Dahl

Maria Dahl är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Limhamn-Bunkeflo, Bunkeflo, Bunkeflostrand, Klagshamn, Limhamn, Tygelsjö, Vintrie, Stadskärnan, Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Maria Dahl
Mäklarbild saknas
Saféer Samawi

Saféer Samawi är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Burlöv, Fosie, Husie, Hyllie, Kävlinge, Lomma, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Saféer Samawi
Mäklarbild saknas
Jenny Hylén

Jenny Hylén är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter i Båstad, Halmstad, Helsingborg, Husie, Hyllie, Höganäs, Landskrona, Limhamn-Bunkeflo och Mårtens Fälad.

Mäklare Jenny Hylén
Mäklarbild saknas
Hava Shahgiriiva

Hava Shahgiriiva är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Rosengård, Sjöbo, Södra Innerstaden och Trelleborg.

Mäklare Hava Shahgiriiva
Mäklarbild saknas
Viktor Eriksson Nilsson

Viktor Eriksson Nilsson är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Husie, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Mäklare Viktor Eriksson Nilsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret
Mariedalsvägen 45
21745 Malmö

info@vaningen.se

040-98 11 77

Är du kontorschef på Våningen & Villan Malmö Huvudkontoret?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.