Våningen & Villan Limhamn

Våningen & Villan Limhamn

4,2 av 5 i betyg
Våningen & Villan Limhamn

Vi får bostäder sålda på Limhamn.
På Limhamn har vi erfarna mäklare som gärna förmedlar både våningar och villor. När du väljer att sälja, köpa eller värdera din bostad med oss kan du vara säker på att affären sköts professionellt och backas upp av resurser från över 100 medarbetares kompetens och nätverk.

Du väljer, vi säljer
Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Med hjälp av vårt unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. flyttstädning, homestyling, kvällsbilder eller extra marknadsföring. Vi får bostäder sålda.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våningen & Villan Limhamn
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Roger Ragneklint mäklare
Roger Ragneklint

Vi är ett mäkleri som finns till för säljare som värdesätter expertis, lyhördhet och personligt engagemang. Med många års erfarenhet från några av de största mäklarfirmorna har vi byggt ett mäkleri med fokus på service, tillgänglighet och relationen till kunden. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad, allt för att du ska...

Mäklare Roger Ragneklint
Mäklarbild saknas
Jennie Pembert

Jennie Pembert är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Limhamn-Bunkeflo, Bunkeflo, Bunkeflostrand, Klagshamn, Limhamn, Tygelsjö och Vintrie.

Mäklare Jennie Pembert
Mäklarbild saknas
Boney Petrovic

Boney Petrovic är mäklare på Våningen & Villan och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Burlöv, Dalby, Fosie, Gastelyckan, Genarp, Gunnesbo, Husie, Hyllie, Idala, Ideon Pålsjö, Kirseberg, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Limhamn-Bunkeflo, Linero, Lomma, Malmö Centrum, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra...

Mäklare Boney Petrovic

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Limhamn.

Våningen & Villan Limhamn
Linnégatan 64
216 15 Limhamn

info@vaningen.se

040-100000

Är du kontorschef på Våningen & Villan Limhamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.