MäklarOfferter
Våningen & Villan Höllviken, Näset & Vellinge
BetygStjärna4,5/5
Mäklare2
Våningen & Villan / Croisette Real Estate Partner
Vi får bostäder sålda i Höllviken! Våningen & Villan har sedan 1998 haft förmånen att få förmedla bostäder på Näset. Från och med 2015 så har vi ökat vår närvaro genom att etablera ett kontor i nybyggda Brf Seaside på Falsterbovägen. De flesta av våra mäklare som agerar i området bor själva här, vilket ger en unik inblick och kunskap. Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i södra Skåne. Vårt moderna Näsetkontor ligger i hjärtat av Höllviken. Vår affärsmodell är unik och har genom åren gett oss många nöjda och återkommande bostadsköpare och säljare. Du väljer, vi säljer! Mäklarna i Höllviken skräddarsyr din bostadsaffär med hjälp av vårt unika koncept där du själv är med och påverkar innehållet. Det ingår alltid två mervärden utöver allt traditionellt t.ex flyttstädning och homestyling. Säljprocessen ska vara enkel och ge dig bästa pris för din bostad. Vi brukar säga tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om! Vi får bostäder sålda på Näset. Vellinge, Hököpinge, Höllviken, Rängs Sand, Falsterbo, Skanör - här säljer vi villor och våningar. Hela Vellinge kommun är vår arbetsplats. Kostnadsfri värdering är en självklarhet.

Mäklare (2)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Våningen & Villan Höllviken, Näset & Vellinge.

Markus Åkerblom
Markus ÅkerblomBrevmarkus@vaningen.seTelefon070 - 090 73 03
Stjärna4,5/5
Johan LindeBrevjohan@vaningen.seTelefon070 - 998 11 77
Begär offertPil

Rekommendationer (1)

Mäklarna på Våningen & Villan Höllviken, Näset & Vellinge har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Lars-Ole L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trelleborg

Det fungerade väldigt bra. Våningen & Villan kändes seriösa och vi fick väldigt mycket hjälp inför försäljningen, och den blev såld snabbt.

Lars-Ole rekommenderar mäklaren Markus Åkerblom.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16700+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Falsterbovägen 91A236 51 HöllvikenKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil