Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Unik Fastighetsförmedling

Unik Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Unik Fastighetsförmedling

Om Unik fastighetsförmedling
UNIK Fastighetsförmedling grundades med idén om att förenkla och skapa en unik upplevelse för våra kunder. Med dessa tankar i bagaget tog vi klivet ut för att bli en passionerad fastighetsförmedlare som har siktet inställt på att etablera en trygg och fast närvaro i fastighetsmäklarbranschen. Vi är en aktör som är verksamma utanför de konventionella ramar som råder på bostadsmarknaden. Vår vision är att skapa och vidareutveckla det nya sättet att vägleda dig igenom en lyckad bostadsaffär på vårt UNIKA sätt. Detta förverkligas genom att vi kartlägger köparens och säljarens behov. Utifrån detta tillhandahålla en konkret plan för att rätt beslut tas i varje given fråga och därigenom uppnå en lyckad affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Unik Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Moa Schanzer-Larsen mäklare
Moa Schanzer-Larsen

Jag har en enorm passion till det här yrket, vilket syns på mina resultat. Som tävlingsmänniska av rang kommer jag inte att ge mig förrän jag har överträffat era förväntningar. Med glatt humör...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Moa Schanzer-Larsen
Gabriel Bilir mäklare
Gabriel Bilir

Jag är både född och uppvuxen i området vilket ger mig en mycket god lokalkännedom och brett nätverk av kunder. Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av en hög arbetsmoral, tillgänglighet och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Gabriel Bilir
Daniel Aslan mäklare
Daniel Aslan

Daniel har en bakgrund inom elitidrott och en lång karriär inom försäljning vilket gör att mäklaryrket passar honom alldeles utmärkt. Han är dessutom både född och uppvuxen i Stockholmsområdet vilket ger honom en mycket god lokalkännedom och ett brett nätverk av kunder. Genom att anlita Daniel får ni en driven mäklare som älskar förhandling och alltid vill slå nya prisrekord! Daniel är idag aktiv...

Mäklare Daniel Aslan
Mäklarbild saknas
Adam Farhoumand

Adam Farhoumand är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Huddinge, Kungsholmen, Norrmalm, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södermalm, Täby, Vasastan, Årsta och Östermalm.

Mäklare Adam Farhoumand
Mäklarbild saknas
Filip Savic

Filip Savic är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ekerö, Essingen, Farsta, Gärdet, Hagsätra, Haninge, Huddinge, Hässelby, Hässelby Strand, Kristineberg, Nacka, Norra Djurgården, Solberga, Sollentuna, Solna, Stadshagen, Södermalm, Södertälje, Tyresö, Täby, Vasastan, Vaxholm och Östermalm.

Mäklare Filip Savic
Mäklarbild saknas
Emillio Afram

Emillio Afram är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Berg, Danderyd, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Gärdet, Hässelby, Järfälla, Kista, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Råcksta, Sollentuna, Solna, Stadshagen, Sundby, Sundbyberg, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Emillio Afram
Mäklarbild saknas
Rasmus Logärd

Rasmus Logärd är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsholmen, Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden och Råsunda.

Mäklare Rasmus Logärd
Mäklarbild saknas
Emilia Aspelin

Emilia Aspelin är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Stadshagen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Emilia Aspelin
Mäklarbild saknas
Ronni Mleczkovicz

Ronni Mleczkovicz är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Djurgården, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta,...

Mäklare Ronni Mleczkovicz
Mäklarbild saknas
Jonathan Bergstrand

Jonathan Bergstrand är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Blackeberg, Essingen, Kungsholmen, Norrmalm, Stadshagen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Jonathan Bergstrand
Mäklarbild saknas
Nathalie Jensen

Nathalie Jensen är mäklare på Unik Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alvik, Bromma Kyrka, Fredhäll, Gärdet, Huddinge, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Nacka, Norrmalm, Stadshagen, Sundbyberg, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Nathalie Jensen

Unik Fastighetsförmedling
Torsplan 8
113 56 Stockholm

subhan@unikfast.se

0735960045

Är du kontorschef på Unik Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.