SverigeMäklaren Värmland

SverigeMäklaren Värmland

SverigeMäklaren Värmland

SverigeMäklaren är en mäklarkedja som erbjuder dig en mäklartjänst där fokus ligger på att du ska få maximalt betalt för er bostad. "Högsta kvalité till bra pris". Rekommenderat utgångspris ca kr. Lågt arvode i procent eller fast alternativ. Vi lägger ut alla uppdrag på www.hemnet.se och www.hittahem.se + dn.se och di.se/dromboende.

SverigeMäklaren är en mäklarkedja med kontor runt om i Sverige. Besök gärna vår hemsida www.sverigemaklaren.se för mer information om oss och våra olika tjänster.

Inom vilken tidsplan har ni tänkt? Efter att vi har samlat ihop allt material om er bostad, tar det 1-3 dagar att göra allt material digitalt. För massiv marknadsföring på nätet.

Det är bästa läge nu när tillgången är liten och efterfrågan är stor på marknaden. Jag ser fram emot att tillsammans med er ordna en lyckad försäljning av din bostad!

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Ronald Spångberg

Ronald Spångberg är mäklare på SverigeMäklaren och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Arvika, Eda, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby och Årjäng.

Mäklare Ronald Spångberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Värmland.

SverigeMäklaren Värmland
Steffens väg 423
Karlstad

claes.lysell@sverigemaklaren.se

0770-877 122, 054-40 50 110

master.mspecsweb.se

Är du kontorschef på SverigeMäklaren Värmland?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis