Rydman Langå Fastighetsmäkleri

Rydman Langå Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg
Rydman Langå Fastighetsmäkleri

Engagemang som gör skillnad

Vi är ett extremt tajt team som tillsammans hjälps åt att hitta rätt köpare till din bostad. Hos oss får du två mäklare till priset av en. Det är ett vinnande koncept. Vi ligger i framkant vad det gäller nytänkande och kundanpassar kontinuerligt vårt försäljningsmaterial. Vår målsättning är att ha både nöjda säljare och köpare. Först då har vi gjort ett bra jobb. Välkommen att höra av dig så berättar vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Du hittar oss på Södra Långgatan 34 i Kalmar.

Rydman Langå Fastighetsmäkleri
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Frida Langå mäklare
Frida Langå

Jag brinner för att hitta rätt köpare till rätt bostad och jag ger mig inte. Att se positivt på saker och bolla idéer med mina kunder utvecklar mig hela tiden. Att hela tiden ha ständig dialog med mina säljare är viktigt. Strävan mot samma mål ger oss de bästa förutsättningarna.

Mäklare Frida Langå
Hanna Eriksson mäklare
Hanna Eriksson

Jag älskar mitt jobb och när man älskar sitt jobb märks det. Jag brinner för att just din affär ska kännas trygg men samtidigt rolig. Att hela tiden ha en dialog är viktigt för mig. Jag ger mig inte förrän du är mer än nöjd.

Mäklare Hanna Eriksson

Rydman Langå Fastighetsmäkleri
Larmgatan 2
392 32 Kalmar

info@rydmanlanga.se

0480 - 150 20

www.rydmanlanga.se

Är du kontorschef på Rydman Langå Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis