Redcarpet Fastighetsförmedling

Redcarpet Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Redcarpet Fastighetsförmedling

Varmt välkommen till Redcarpet Fastighetsförmedling,
den digitala mäklarbyrån där du som säljare
har möjlighet att välja arvodet du betalar!

Vi är en nytänkande aktör på bostadsmarknaden, som erbjuder en fullskalig mäklartjänst med personligt engagemang. Vi tar det bästa från den traditionella mäklartjänsten och kombinerar det med de nya tekniska möjligheterna som erbjuds i dagens digitala samhälle.

Redcarpet Fastighetsförmedling är en innovativ mäklarbyrå som erbjuder en komplett mäklartjänst, där stort fokus ligger på att all informationsutbyte och marknadsföring ska ske digitalt. Det i kombination med att vi inte har några dyra kontor och skyltfönster med centrala lägen, gör att vi kan erbjuda dig som säljare en större valfrihet vad tjänsten ska kosta.

Redcarpet Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Robin Almanakis mäklare
Robin Almanakis

Jag nöjer mig inte enbart med nöjda kunder - jag vill ha utomordentligt nöjda kunder! Därför strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Min tillgänglighet är något som uppskattas oerhört, då jag finns där när man behöver mig.

Mäklare Robin Almanakis
Leif Börjeson mäklare
Leif Börjeson

Leif Börjeson har presterat otaliga prisrekord i flertalet kommuner i västra Sverige. Kombinationen av höga köpeskillingar, omtanke om kunden och att alltid ge sitt yttersta har inneburit att Leif Börjeson levererat 1.000-tals försäljningar och nöjda kunder under flera år. Erfarenheten är gedigen då Leif började sin mäklarkarriär redan 1990. Leif Börjeson har i flera olika mätningar fått...

Mäklare Leif Börjeson

Redcarpet Fastighetsförmedling
Tomasgårdsvägen 13
441 39 Alingsås

alingsas@rcfast.se

0766 77 96 96

rcfast.se

Är du kontorschef på Redcarpet Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis