Nyvå Fastighetsförmedling

Nyvå Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Nyvå Fastighetsförmedling

Nyvå Fastighetsförmedling föddes ur en idé om att demokratisera mäkleriet. Vi gör ingen skillnad på bostad och bostad. Oavsett bostadens värde erbjuder vi en trygg mäklartjänst, högkvalitativ marknadsföring i både tryckt media som sociala medier samt kollegor som jobbar i team i varje affär, det ökar tillgängligheten och aktiviteten vilket oftast leder till ett bättre slutpris. Vi har skapat en unik mäklartjänst för en bättre bostadsaffär helt enkelt.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Nyvå Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Shahrouz Benisi mäklare
Shahrouz Benisi

Med tio års juridiskt arbete bakom mig i såväl mindre som börsnoterade företag ägnar jag numera hela mitt fokus och kunnande på att göra Din bostadsförsäljning till den bästa möjliga. Erfarenheten från näringslivet har gett mig en fingertoppskänsla för att göra bra affärer vilket i slutändan innebär att du får en fastighetsmäklare som levererar resultat utöver det vanliga. Jag kommer gärna hem...

Mäklare Shahrouz Benisi
Noor Awde mäklare
Noor Awde

Med ekonomistudier på Lunds universitet samt mäklarstudier på Luleå tekniska universitet i ryggen står jag redo att hjälpa er göra en trygg och transparent bostadsaffär. Med bakgrund som entreprenör och ett brett kontaktnät har jag förståelse för att långsiktiga relationer är A och O. Jag finns här för er innan affären, under försäljningsprocessen men även efter att er bostad är såld och...

Mäklare Noor Awde
Gea Sudin Nezami mäklare
Gea Sudin Nezami

jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag stävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad, för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Gea Sudin Nezami
Rami Daadooch mäklare
Rami Daadooch

Jag åtar mig varje uppdrag med stor hängivenhet och dedikation med ett löfte om att alltid finnas tillgänglig för att tillgodose era önskemål och behov. Jag tycker att en duktig mäklare alltid skall vara påläst, engagerad och fokuserad på att överträffa kundens förväntningar. Med mig vid er sida under försäljningen kan ni känna er trygga med att det blir en riktigt bra bostadsaffär. Har du...

Mäklare Rami Daadooch
Melvin Eriksson mäklare
Melvin Eriksson

Melvin Eriksson är mäklare på Nyvå Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Melvin Eriksson
Ahnna Hylander mäklare
Ahnna Hylander

Ahnna Hylander är mäklare på Nyvå Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Ahnna Hylander
Mäklarbild saknas
Dardan Avdyli

Dardan Avdyli är mäklare på Nyvå Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Dardan Avdyli
Mäklarbild saknas
Malahat Farzan

Malahat Farzan är mäklare på Nyvå Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Malahat Farzan

Nyvå Fastighetsförmedling
Redaregatan 30
25236 Helsingborg

info@nyva.se

042-242444

Är du kontorschef på Nyvå Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.