Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Nyvå Fastighetsförmedling

Nyvå Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Nyvå Fastighetsförmedling

Nyvå Fastighetsförmedling föddes ur en idé om att demokratisera mäkleriet. Vi gör ingen skillnad på bostad och bostad. Oavsett bostadens värde erbjuder vi en trygg mäklartjänst, högkvalitativ marknadsföring i både tryckt media som sociala medier samt kollegor som jobbar i team i varje affär, det ökar tillgängligheten och aktiviteten vilket oftast leder till ett bättre slutpris. Vi har skapat en unik mäklartjänst för en bättre bostadsaffär helt enkelt.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Nyvå Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Shahrouz Benisi mäklare
Shahrouz Benisi

Med tio års juridiskt arbete bakom mig i såväl mindre som börsnoterade företag ägnar jag numera hela mitt fokus och kunnande på att göra Din bostadsförsäljning till den bästa möjliga. Erfarenheten från näringslivet har gett mig en fingertoppskänsla för att göra bra affärer vilket i slutändan innebär att du får en fastighetsmäklare som levererar resultat utöver det vanliga. Jag kommer gärna hem...

Mäklare Shahrouz Benisi
Gea Sudin Nezami mäklare
Gea Sudin Nezami

jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag stävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad, för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Gea Sudin Nezami
Melvin Eriksson mäklare
Melvin Eriksson

Melvin Eriksson är mäklare på Nyvå Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Melvin Eriksson
Mäklarbild saknas
Dardan Avdyli

Dardan Avdyli är mäklare på Nyvå Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Dardan Avdyli

Nyvå Fastighetsförmedling
Redaregatan 30
25236 Helsingborg

info@nyva.se

042-242444

Är du kontorschef på Nyvå Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.