Nybergs Hem

Nybergs Hem

5 av 5 i betyg
Nybergs Hem

Jag driver mitt egna fastighetsmäkleri med säte på Södermalm och verksamhet över hela Sverige. Utan mellanhänder eller stora bolag som ägare och tillsammans med branschens främsta inom inredning, foto och copy kan jag erbjuda er en professionell mäklartjänst som är svår att matcha i kvalitet och prisvärdhet.

Nybergs Hem är ett enmansmäkleri och jag förmedlar främst bostäder på rekommendation. Jag jobbar väldigt flitigt med privatvisningar men håller självklart öppna söndagsvisningar också.Jag har goda kontakter inom bygg, vvs, måleri, el och städ och delar gärna med mig av dessa till mina kunder.

Med miljön i åtanke försöker jag göra ett så litet klimatavtryck som möjligt, i den mån det går reser jag fossilfritt (kollektivt / cykel / elfordon) och all marknadsföring sker digitalt.Hör gärna av er till mig så pratar vi vidare.

Nybergs Hem
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andreas Nyberg mäklare
Andreas Nyberg

Jag jobbar alltid hårt för mina kunder, jag är affärsmässig och jag har god lokalkännedom i de områden där jag verkar. Jag får återkommande goda recensioner av mina kunder och har hög träffsäkerhet när det kommer till värdering och faktiskt slutpris. Jag är en stor förespråkare av privatvisningar, merparten av mina lyckade försäljningar kommer till stånd av just privatvisningar.

Mäklare Andreas Nyberg

Nybergs Hem
Götgatan 22A
118 46 Stockholm

andreas@nybergshem.se

070-390 82 90

www.nybergshem.se

Är du kontorschef på Nybergs Hem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis