Notar Jönköping

Notar Jönköping

5 av 5 i betyg
Notar Jönköping

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Jönköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Michael Nygren mäklare
Michael Nygren

En bostadsförsäljning är bland de största affärerna man gör i livet och varje enskild affär är unik på sitt eget sätt. Som person är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid höga slutpriser samt nöjda kunder. I kombination med min breda lokala kännedom, stora kontaktnät samt strävan att alltid överträffa mina kunders förväntningar ska vi göra affären till den bästa någonsin och få...

Mäklare Michael Nygren
Johan Sethberg mäklare
Johan Sethberg

Jag har en gedigen erfarenhet med över 30 år i branschen. Vill du ha högsta möjliga pris? Välkommen att kontakta mig.

Mäklare Johan Sethberg
Alice Lundström mäklare
Alice Lundström

Att sälja sin bostad, sitt hem, är nog den största affären man kan göra i livet. För mig är en bostad så mycket mer än ett objekt. Att få den tilliten till att sälja ett hem är en ära och därför är det så otroligt viktigt för mig att både du som säljare och köpare känner dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Med mig som mäklare får du en trygg, ambitiös, noggrann, lyhörd, tillgänglig och...

Mäklare Alice Lundström
Mäklarbild saknas
Felicia Nygren

Felicia Nygren är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Habo, Jönköping, Mullsjö och Vaggeryd.

Mäklare Felicia Nygren
Mäklarbild saknas
Robert Csiki

Robert Csiki är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Habo, Jönköping, Mullsjö och Vaggeryd.

Mäklare Robert Csiki
Mäklarbild saknas
Gunnar Svenson

Gunnar Svenson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Habo, Jönköping, Mullsjö och Vaggeryd.

Mäklare Gunnar Svenson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Jönköping.

Notar Jönköping
Brunnsgatan 2
553 17 Jönköping

jonkoping@notar.se

036-12 76 00

Är du kontorschef på Notar Jönköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.