MäklarOfferter
Mäklare1
Vår filosofi är enkel, vi värdesätter långsiktiga relationer med fokus på engagemang och transparens. Vi på New Nest brinner för vårt arbete och för att leverera optimala resultat. Med nya marknadsföringsverktyg och genom att hela tiden sträva efter att vara framtidens mäklarbyrå redan idag skapar vi de bästa förutsättningarna för din nästa bostadsaffär. Vi tror att den optimala värderingen grundar sig i rätt kommunikation och marknadsföring. För oss räcker det inte med att slänga upp objektet på Hemnet och skicka ut ett nyhetsbrev till vår databas. Vi är branschens utmanare och gör inte arbetet som det alltid har gjorts. Istället skapar vårt kreativa team en unik marknads- och försäljningsplan för varje bostad och genom vårt nära samarbete med ett av Nordens ledande kommunikationsbyrånätverk People People People erbjuder vi framtidens mäklarbyråtjänster redan idag.

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på New Nest.

Eric Eiderbrant
Eric EiderbrantBreveric@newnest.seTelefon073 - 540 18 00
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Biblioteksgatan 29114 35 StockholmKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil